Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Изпълнил достойно служебният си и граждански Дълг!
в дни велики,в славно време!
Син съм на земя прекрасна!
Син съм на юнашко племе!
Сранно, защо всички бягат без лични документи, може би за да не им тежат?..........
Защото човек който ми пази границата и суверинитета ! Заслужава орден, не затвор !
Държавната Граница на Република България е Свещенна и НЕПРИКОСНОВЕННА!
Аз съм Българка
Защото тези трима служители са рискували живота си. Трябва да бъдат наградени за доблестта и смелостта си. Държавната граница е свещена, а нарушителите са престъпници. За добронамерените и наистина бежанци има КПП-та.
Похвала за постъпката им. Така се охранява граница от нарушители!!!.
Браво!!!
Всички адмирираме граничните полицаи, които са изпълнявали задълженията си, а сега според някои платени журналисти те са виновни.
А защо никой от вас не пита финансовия министър Горанов защо заради него от 1 октомври заплатите на граничарите, както на всички служители в МВР са намалени и са им орязани парите за специфични условия на труд заради "липса на средства" и то при положение, че се хвали с колко милиарда е повишил събираемоста в бюджета през последните месеци? Няма пари за култура, няма за образование, няма за здравеопазване, няма за повишаване на пенсиите, няма за охрана на небето ни, няма и за охрана на границата, сигурността и обществения ред.Все обещават че ще има, ама не утре, а вдруги ден! А за какво има сега? За постни пици ли?
Държава без закони и правила, които да се спазват не е държава.
Респект за българския граничар изпълнил дълга си - "Нито крачка назад! Зад нас е България!"
| This discussion has been closed. |