СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ
Свържете се с автора на петицията
Подписах,защото е време да накажат тези,който отнемат невинни животи.Това са хора !Това не е държава,как остават виновните на свобода,те отнемат най-важното нещо на всички родители и техните близки.Време е да се обърне внимание да се наказват такива хора и да не са на свобода.Всеки го е страх да излезна извън дома си.Срамота и толкова хора напуснаха собствената си родина и отидоха в чужбина.Искаме справедливост!!!
Петиция
Продължавайте да не давате права на учителите, а много такива на хулиганите.............резултатите са ясни.
Хулиганите са в училище...
После стават хулигани на пътя...
После стават хулигани на работа............ и не ги е еня..
После стават хулигани в семейството...и пак не ги еня.....
Остават си хулигани, защото утре ще си купят отново книжка, от корумпиран адвокат, прокурор......
и отново ще убият някой на пътя.........
Продължавайте да не дават права на учителите, а само на хулиганите........те утре ще убият вас.....
Защото загубих детето си по същия нелеп начин, с много организирани протести в Разград убиеца беше вкаран под домашен арест (2,44промила алкохол+неправоспосоен,висока скорост , много минали провинения+ две невинни млади души) и убиеца все още не е в затвора!!!!!
Трябва да важи за всички, независимо дали са цигани, българи, депутати и т.н....
This comment has been removed by the person who wrote it.
Абсолютно трезво и отговорно слагам подписа си под тези редове,тъй като то отразява реалната жалка ситуация в България.Аз смятам,че е крайно време да се вземат крути мерки срещу хора за такива престъпления-ОСЪЖДАНЕ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.Аз съм шофьор от 1976 г и също ще бъда под ударите на този закон.
Димитър Ушаков
| This discussion has been closed. |
Този геноцид по пътищата на България трябва да се спре