СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ
Свържете се с автора на петицията
Re: 25
"Когато правителството ти показва кой е врагът, това е война. Когато обществото се събереи само определи врага си, това е революция." Всички знаят кой е нашият враг, но всички ни е страх от последиците, защото държавата ни е полицейска.
Re:
Подайте официален сигнал до Столична община, те са длъжни да отговорят и да придвижат проблема накъдето трябва.
Адекватните присъди ще дойдат очевидно след натиска на обществото, когато вече няма накъде да се шикалкави. А нещото, което обикновено се пропуска по темата с ПТП-та е превенцията. Превенцията може да намали драстично идиотите на пътя - затегнат режим за издаване на книжка, редовни опреснителни курсове, 100% събираемост на глобите и т.н.
Защото убийството на пътя дори не умишлено си е убийство.
Когато караш с превишена скорост, пиян, дрогиран или участваш в гонки и убиеш човек, това за мен е умишлено убийство, това трябва да се наказва с доживотен затвор със строг режим
защото съм ЗА по-строги и справедливи наказания за УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ.......и защото съм потърпевша по някакъв начин от подобен инцедент, и защото човека причинил ни голяма мъка се разхожда на свобода без дори да е имало процес...........Поне някой друг да види справедливост..............Не може без закон и изпълнение. Към момента е точно така!!!!!!!!!!!!
Това убийство не по непредпазливост, а умишлено
| This discussion has been closed. |