СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ
Свържете се с автора на петицията
Подписах и аз тази петиция, защото съм една почернена майка, загубила преди няколко години своя син, заради безумното шофиране на безразсъден шофьор. Присъдата на шофьора беше условна с 3 години изпитателен срок, а за обезщетенията да не говорим. Съдебната система си е жива гавра с родителите на загиналите деца. Може ли, питам аз, да викаш съседите и приятели да доказват колко много един родител е обичал детето си??? Безумствата нямат край...
Re:
Много правилно, кой им продаде книжки на тия МАНГАЛИ, някой ще се сети ли да разследва това ?? Трябва да се спре издаването на книжки на хора, които не могат да четат и пишат и нямат основно или средно образование, а тези, които продават дипломи и свидетлества за управление на МПС да бъдат преследвани от закона...
Смотани продажници !!!
Съгласен съм с всичко това. Ще допълня само, че всичко това трябва да се третира от закона, като умишлено убийство не само за децата, но и за всеки прегазен човек, защото джигитите са знаели предварително какво може да стане. Ето и резултата от едно старо съдебно дело в което 6 младежи загинаха по Великден. Делото приключи с осъдителни присъда за пияния шофьор на когото дават 12 г. затвор. Всеки който е учил във втори клас математика ще каже, че това прави по 2 г. затвор за всеки убит младеж. Затова искам да се върнат Крумовите закони - на крaдеца да му се реже ръката и смъртна присъда за убийците. Така правят в Саудитска Арабия, където има 475 смътни присъди на година, докато тука Европейския съюз ни намалява присъдите, а нашите евродепутати не защитават страната ни! Дошли сме до положението на една от скандинавските страни където на убиеца на 75 души от Брайвик му дадоха 20 г. затвор, щото не можело повече.
Подписвам, защото няма държава, нито държавници, още по-малко закони. Има само клоуни, които единствено могат глупаво да се оправдават. Децата са най-важните!!! Да ги опазим!!!
За да няма почернени майки, бащи, сестри и братя, подпишете петицията, та дано стигне до главите на управниците! Справедливи наказания, затегнат контрол на получаване на свидетелство за правоуправление на лек автомобил, строги санкции на инструктори и изпитващи, даващи шофьорски книжки на неграмотни лица. При пътнотранспортно произшествие да се конфискува колата, с която е предизвикано произшествието, да се отнема веднага шофьорската книжка, виновният шофьор да се прибира в ареста, а не да се размотава под домашен арест и след няколко дена пиши го "бегал"... Синът ми загина на 22 години, животът ни буквално се преобърна и в момента водим едно съществуване!
Нека почиват в мир всички ангелчета на небето и нека няма повече почернени семейства!
Защото продължава да не се прави нищо в правораздавателната система за тези които са виновни.
Защото безнаказаността води до тези безумни действия на младите хора.
| This discussion has been closed. |