Забрана на неонацистката организация "Кръв и чест"
Свържете се с автора на петицията
Защото съм нормален човек...всеки такъв ще го направи..ще я подпише.
2
"българският" народ е измет, в това все повече се убеждавам. Става въпрос за авторът на тази петиция и подписалите.
.
Смърт на нацизма, смърт на комунизма. Никакъв толеранс към олигофрените, които се опитват да имат позиция в обществото!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: 2
А аз все повече се убеждавам, че си глупак...Your blood is our honour!
По-голяма глупост не бях чел. Междуетническото напрежение съществува защото:
- скапаните цигани не работят, не учат и не плащат за нищо
- вместо това крадат, убиват и...
- бият лекари
- скандират "Българите на сапун"
- гаврят се със светините ни
- ...
- ...
Не искам да плащам детските на някоя миризлива циганка дето е родила 454365 скапани циганчета. Предпочитам парите ми да отиват за пенсията на баба ми. За учителките на дъщеря ми и помощ на инвалидите. Искам да си разкарат гнусните НЕЗАКОННИ коптори и на тяхно място да има детски плащадки за децата ни. Искам като не си плащат тока, да им го спрат. Точно както го спират на всички нас.
Скапана, долна паплач!
ЗА забрана!
Re:
Обвинение в убийство? Срещу кого? Какви доказателства? Как хвърляте така думите без да се замислите, че носите отговорност за тях. Обяснете ни кой кого е убил и как смятате да докажете това в съда?
Re:
Споделям мнението Ви. Смятам, че тази петиция е инициирана от някое ромско НПО, което се притеснява, че някой ще наруши спокойствието на ромите - да могат безпроблемно да крадат, бият, убиват и изнасилват, да получават помощи и да не плащат сметки, да се плодят безразборно без да се грижат за децата си.
Чакам с нетърпение петиция срещу ромите, които карат невръстните си деца да просят, които не плащат нищо в тази държава, но имат безброй права и привилегии, не работят, не плащат данъци и осигуровки, раждат безразборно, правят секс кой с когото падне, а децата им ги гледаме ние- обикновените българи, крадат, бият, убиват и изнасилват абсолютно ненаказано в България от 26 години. Тогава ще се подпиша. Под тази измислена петиция не се подписвам. Щом ромите ги е толкова страх от няколко момчета националисти, значи има за какво да ги е страх, а именно всичко по-горе изброено от мен, което те правят от години с щедратаблагословия на политици, соросоиди и НПО-та в нещастната ни Родина.
Re:
Едни и същи либерасто-толерасти навсякъде...Най-добре да се забранят либерсто-толерастите и техните НПО-та, понеже те са истинските фашисти.
Защото е време е България да излезе от средновековието
Защото е много крайно време и това трябваше да се случи отдавна!!!
Навсякъде са забранени такива откачалки, само тук не. Да ходят при ислямска държава, споделят еднакви възгледи.
Мислите си, че с глупавата си онлайн петиция ще унищожите идеята? Не се хабете. Това, че по телевизията и в фейсбук някой казал нещо, не означава, че тази организация трябва да ви е виновна.. Тези момчета милеят за родината, повече от вас, жалки промити мозъци. хаха
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#23: - Re:
Би ли ми казал защо имаш такива подозрения?