Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
Много емоции, малко разум, а държава никаква в здравеопазването.
Заслужава СМЪРТ, а не затвор.
ПУБЛИЧНО ОБЕСЕНА!!!
Podpisax zastoto taka e redno i trqbva da ima spravedlivost as sasto sam maika na 7mes bebche i mn me zabolq stana machno za tova malko angelche mn vi molq obarnete vnimanie i razdavaite spravedlibost nadqvam se ot bse sarce manocheto da e dobre kolkoto do akuserkata ste vo se stori malko naglo no ste se zaradvam ako vleze v zatvora i ponese nakazanieto si iskame spravedlivost.
Potresena sm ujasena sm i nqmam dumi da opisha tova koeto e napravila razi dolna kuchka az jiveq v germanq imam bebe na 1 god no ako razbera che tazi kuchka shte izleji samo nqkolko godini shte izchalam tezi godini da minat i kogato izleze bix q ubila s udovolstvie nqma da se pokolebaq da se pribera v Bg samo za da q ubiq izrodka dolna mrasna
ИСКАМ ДА СИ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕТО. ТОВА Е НЕ ЧОВЕШКО!
SMURT bez pravo na objalvane
Мисля, че това е нейният начин да "приспива" бебенцата . Едва ли ѝ е за първи път . Това не е първото бебе което плаче . Ужасена съм !!!!!
Абсолютно безобразие и това никога не трябва да се дупусне да се случи на друго бебе. Доживотен затвор за тази мръсница!
Не съм в позиция да бъда ничий съдник. Но не мога да не бъда съпричастна. Моята дъщеря се роди преди няколко месеца в друга частна клиника. Не мога да спра да мисля за Никол и майка й. И за това немислимо посегателство. Всичките ми позитивни мисли са с това мъничко смело момиченце.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Такава не заслужава да живее, как може да пребиеш това невръстно бебенце, като не може да си сдържа нервите да беше си стояла у дома. Такива хора нямат право да живеят .Просто се чудя как тия родители не са я одрали още...
| This discussion has been closed. |