Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
Жалко, че няма смъртна присъда!!
заслужава СМЪРТ и то веднага
Тя заслужава да се мъчи цял живот!!!! Да умре е най лесното микии да гнии в затвора като мишкаа !!!
Дано се оправи малката рожбичка и майка й и баща й да й се радват дълги дълги години.Ако бях на тяхно място не знам какво щеше да й се случи на тази умопобъркана жена,това не е човешко,което причини на детенцето.Имало е силици милото и е оцеляло,направо не зная как след този побой страшен!?
Кажете ми как да стоим в България Като има такива изроди като тая Как една маика да отиде да ражда и да не знаи с дететои какво може да му се случии... И да си мисли че може да попадне на същия дявол лато таяя без сардечен урод
За мен този изрод принципно не заслужава да живее.Ако няма правосъдие в България бих и причинил неща които биха накарали главата на испанската инквизиция Томас де Торквемада да повърне след което бих я застрелял в Името на Народа.Дано Господ помогне на детенцето да оцелее и да е здраво.Сега изгледах клипа ако знам че няма да ме осъдят бих я разстрелял публично.
| This discussion has been closed. |
zashto nesam saglasna s nashata obezakonena darjava i che vsichki shte se izmakvat beznakazano i shtom imat malko vrazki ili pari tova nqma da varne zdraveto na deteto nito spokoistvieto na roditelite mu zaradi nqkakva prishtrakala akushekrka mnogosilno sam vazmutena i kaato maika i kato grajdanin na balgaria kakvoto i nakasanie da i dadat shte i bade malko