Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
трябва да бъде наказана !!!!!!!!!!!!!!! трябва ПРАВОСЪДИЕТО СПРАВЕДЛИВО ДА Я ОСЪДИ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!!!!!!!!!!!! НИЩО НЕ Я ИЗВИНЯВА НИЩО!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Този изрод заслужава да бъде заровена жива в земята, но тъй като в България няма смъртно наказание, трябва да лежи в затвора до живот !!!!!!!!! А нейният адвокат да си хвърли дипломата в най-близкия контейнер. Болницата да бъде закрита, а обслужващия персонал в момента на това престъпление, да бъдат подведени също под отговорност. Изобщо да не чувам, че е психично болна. Това деяние тя го извършва в пълно съзнание.
24-часово дежурство и натрупана свръхумора не е оправдание за извършване на опит за убийство, и то на новородено! Това чудовищно, нечовешко престъпно деяние трябва да бъде възмездено с най-тежкото наказание от Наказателния кодекс, както и лишаване от право за практикуване на тази професия доживот!
За политици, медицински персонал, учители и шофьори задължително трябва да има много обстоен психотест преди да им се даде възможност да практикуват тези професии...
Аз съм учудена, че се намират наши сънародници, които се опитват по някакъв начин да оправдаят действията на тази жена. Убедена съм, сигурна съм, че не биха го направили, ако това новородено беше тяхното дете! С тази своя "морална" подкрепа те стават наистина съучастници на тази престъпница в бяла престилка!
Защото съм потресена от жестокоста и!
Аз съм родител на детенце с увреждания и знам как треперя над нея и как се моля всеки ден и нощ да напредва по мъничко,за да е утре самостоятелна,а тази жена посяга над най милото за един човек: ЗДРАВЕТО! Да я съдят най строго! Тези номера за изстощителния труд..................и на нас не ни е лесно,но не си пребиваме децата, а се грижим за тях с любов и ги подкрепяме всячески!
За кокошка няма прошка за милиони няма закони. Държавата на овцете без собствено мнение - манипулирано от медиите. Аз за това не съм тука. От гнява и омраза ще изчезне този народ. Успех в начинанието да се превърнете в арабска държава, другия път излезнете и пребиете с камъни. Мнго шум за нищо.
Източника на т.н. проблеми в здравеопазването не идват от пациентите, а от хората в този "бизнес". Употребявам" бизнес защото здравеопазването умря заедно със социализма. След като се знае източника на проблема Държава, Политици,Общество трябва да го "ремонтират'.
trqbva da izgnie tam tazi bez otgovorna jena .Kraino vremee nahata durjava da si otvorqt o4ite zahtoto edni pari nikoga ne sa varnali jivot na 4ovek .i mmi se iska oshte neshto da kaja no mi se iska vseki da 4ue na jivo v o4iteim da go kaja 4e sum samo na 25 godini a taka stana ,4e ne mi se jiveee.......
Ясно ли Ви е на всички!!
| This discussion has been closed. |