Да се забрани износът на дървесина от България
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re:
#17: казвам се Вяра Пейчева - Re:Боже, какво изказване, високопарно, натруфено с много думички, а всъщност лишено от особен смисъл. И мен ме е срам, че има такива като Вас, госпожо. Огледайте се, размърдайте сивото си вещество и тогава пак говорете.
''тревогите на масовата публика,''И ние ли сме тази "масова Публика"???? хахахаха Верно, че има нещо хмм гнило в това писание...но поне разбрах, че съм "публика"...
''За всяко отсечено - 2 засяти.'' Така се прави по света. В Канада например, когато болни дръвчета се изсичат, на тяхно място още на следващата година се засяват две, понякога повече. Горите дърветата са нашите БЕЛИ ДРОБОВЕ, но за некои по-важни са парите, а с тях те ще заминат в канада или друга държава с добри 'БЕЛИ ДРОБОВЕ:))) След нас и потоп.....
Re: Re: Re:
#17: казвам се Вяра Пейчева - Re: Re:
Госпожа Пейчева,скоро били ли сте в българската гора?Няма ги дърветата,няма я гората.
По принцип и сърце съм за такава петиция. Затова и веднага,макар чак от Париж,аз подкрепих призива на кмета на родното ми Малко Търнлво Илиян Янчев, написах текста "Аз съм Странджа" и още няколко на тази тема. Но сега забелязвам опит за разводняване. И от призивите на някои "герои" на бг-прехода,които са специалисти по всичко,и сега от подобни петиции. Да попитам - нали има петиция на тази тема,какво значенке. има,че тя е за Странджа,та всеки що-годе интелигентен човек ще разбере,че тя е за България,за родната ни гора. И вместо всички да се обединим,вместо всички да застанем зад кмета на Малко Търново,ние пак,всеки за себе си, разводняваме нещата. За да могат ония. да ни отстрелват поединично, "попетицийно". Ще видите,че така ще стане. Скимнало му сега на Митко да прави и той петиция,утре и Иванчо ще поиска и той...Хора,разберете,ако партизанствате и за гората,грях ще сторите!
Re:
Нещо не си ме разбрал, аз напълно подкрепям кмета на Малко Търново, дори писах че той е първия кмет който говори по тоя начин, но аз не съм за спасяването на една гора, не съм да се мисли само за Странджа,Пирин,Лонгозната гора и т. н. . Смятам че това е решението да ре реши проблема с погпловната сеч в цяла България.
Re:
Уважаеми г-н Райков, моля Ви, не атакувайте принципното искане за забрана на износа на (необработена) дървесина. То не е в противоречие с Вашата кауза, а, напротив, допълва я. Докато Вие настоявате за осветляване на случващото се в Странджа, което е все пак един частен случай, тук се търси гражданска подкрепа за цялостно премахване на един от основните икономически стимули за безогледната сеч в горите ни.
Дайте да спрем да си караме колите, да не използваме електричество и т.н. и тогава страната ни ще бъде идеално чиста. А хилядите хора които си вадят препитанието в горите какво? да отиват в страна с по малко малоумници
Re: Re:
А знаете ли кмета как стопанисва общинските гори?Сигурен съм че в тях се вършат по големи безобразия
Re:
за съжаление България няма толкова гори, че да си позволи и лукса да изнася....
Имайки в предвид и нивото на залесяване .....
| This discussion has been closed. |