Да се забрани износът на дървесина от България

Кой не иска да се спре сечта на горите в България ,кой не иска да се спре износа на дървесина? Парламентът може с едно вдигане на ръка да решат проблема, но явно нямат нито желание нито интереси! Нашите 240 избраника си мислят че са там горе за да крадат и лъжат народа. Вече толкова години нашите политици и управници не желаят да направят драконовски закони за: горите, водите, Черно море и бандитите! До кога ли ще им търпим безхаберието и лъжите? След всяко наводнение в България /което вече е след всеки дъжд/ слушаме какви ли не причини, но никой не посочва поголовното изсичане на горите .

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.