Аз съм Странджа
Свържете се с автора на петицията
Проблемът е там, че много малко хора от населението се интересуват какво става с нашата природа. Те просто не осъзнават до какво може да доведе всичко това..
Доказателство
....не е необходимо, аз и още 1500 работещи в Пристанището го виждаме ЕЖЕДНЕВНО! Не остава празен кея - единият кораб излиза пълен, веднага застава следващият! Това са по около 3-4000 тона всяка седмица (само във Варна)!!!
''....не е необходимо, аз и още 1500 работещи в Пристанището го виждаме ЕЖЕДНЕВНО! Не остава празен кея - единият кораб излиза пълен, веднага застава следващият! Това са по около 3-4000 тона всяка седмица (само във Варна)!!!;;,
Но това е Страшно;((( къде е правителството, къде е кметът на Варна, кой ще хване престъпниците, които крадят безнаказанно държавната собственост. не им стигна, че заграбиха цяла България чрез "агенцията за приватизиране или крадене на народното имущество>, знаем кой беше неин пръв директор и който знае къде са отишли парите, сега си насочват мръсните, алчни, прокажени ръце към Майка- Природа. Правителството веднага да отговори на каква база се унищожава България и кой им е дал официално, писмено нареждане да го правят и къде отиват дървесните трупове на България???? Бързо Убийци време не остана.
Някой да каже най-накрая някаква дата и място, и да се събираме, и лице в лице да си потърсим отговорите .С петиции нищо няма да стане . Крайно време е българина да 'рипне ' ,че ми писна от всичките ни Убави управници които си мислят ,че България им е дадена за зестра . Както и много хора си мислят ,че планетата са си я донесли зестра . Гости на тази планета сме всички хора и ако не се съобразяваме с нея ,тя определено знае как да си го върне .
Re: Re: Re: Re: Re:
Вие, които "незнаете", че "не" и "зная" са 2 отделни думи - може и други неща да са ви убягнали... например безразборната сеч.
Радвам се за семействата и пенсиите, които сега плащам с моите осигуровки (защото се съмнявам тъмните фирми, за които са работили, да са внасяли всичко честно и почтено в хазната).
| This discussion has been closed. |