Аз съм Странджа

Странджа умира!

Хайде стига с тези нашенски оплаквачески нрави! Стани, българино! Стига с това безплодно мрънкане и бистрене на политиката! Хайде да застанем най-накрая на барикадата - запазилите все още усещането си запринадлежност към българския народ и българсите земи срещу продажните мекерета и техния слугинаж.

Къде е Държавата? Къде са управляващите политици? Защо се крият, а не излезнат на парламентарната трибуна и не дадат адекватно обяснение КАКВО става, кой и защо го допуска? Искаме разследване! В чии джоб пак отидоха комисионните? Кой пак смята да си построи дворец за сметка на природата ни? Коя е фирмата, получила зелена светлина за това нечовешко унищожение? На какво основание? Защо никой не упражнява контрол върху изсичаната дървесина?

ИСКАМЕ ОТГОВОРИ СЕГА!

Да подкрепим кмета на Малко Търново и медиите, дали гласност, за да излезне този позор наяве.

Обръщам се към своите съграждани и към всички българи, които в тези дни са заети да търсят виновни за несполуките всечовешки, да чуят тези думи и да се замислят наистина къде е "врагът", къде е истинският враг не само на нашата планина, а и на самите НАС...

 


Вижте нарязаните трупи, това е грозна и отвратителна картина, която е срам за всички нас!
Ще допуснем ли това престъпление да продължава!

АЗ СЪМ СТРАНДЖА!

 

Бих искал тези тарикати-политици, дошли на власт с изричното “размахване”, че те и само те ще променят нещата в България, ще изкоренят злото, което души моя народ, да прочетат тези думи на един млад човек, “хванат” от статуквото в живота български и удрящ главата си в Стената. Във вечната и непробиваема стена на българското кланово общество, където царства - и за “сини”, и за “червени”, и за “зелени”, и за “пембени”,и за “оранжеви”, и за “жълти”, за всички тези алчни люде с каменни сърца, единствено блясъкът на оня презрян иначе от тях на думи метал.

Обръщам се и към тези, които скочиха като един и препълниха форума с “възмущение” срещу бежанците, които те наричаха “терористи”. Нека сега да видят една от истинските опасности за своята, за нашата Странджа, истинският ТЕРОРИЗЪМ. Ха да видим дали сега ще бъдат така нагли в првестъплението си, да видим и гурутата им дали ще са така настървени да печелят на всяка цена.

Наглостта е безподобна! Претоварени с дървесина ТИР-ове дълбаят коловози в земята на път за Пътя Бургас - Малко Търново... А ето и неговото състояние:

ХАЙДЕ ДА СЕ ПРЕБРОИМ!

АЗ СЪМ СТРАНДЖА!

 

В петицията има използвани цитати от статията на ДИМО РАЙКОВ "Аз съм Странджа!"