Аз съм Странджа

Странджа умира!

Хайде стига с тези нашенски оплаквачески нрави! Стани, българино! Стига с това безплодно мрънкане и бистрене на политиката! Хайде да застанем най-накрая на барикадата - запазилите все още усещането си запринадлежност към българския народ и българсите земи срещу продажните мекерета и техния слугинаж.

Къде е Държавата? Къде са управляващите политици? Защо се крият, а не излезнат на парламентарната трибуна и не дадат адекватно обяснение КАКВО става, кой и защо го допуска? Искаме разследване! В чии джоб пак отидоха комисионните? Кой пак смята да си построи дворец за сметка на природата ни? Коя е фирмата, получила зелена светлина за това нечовешко унищожение? На какво основание? Защо никой не упражнява контрол върху изсичаната дървесина?

ИСКАМЕ ОТГОВОРИ СЕГА!

Да подкрепим кмета на Малко Търново и медиите, дали гласност, за да излезне този позор наяве.

Обръщам се към своите съграждани и към всички българи, които в тези дни са заети да търсят виновни за несполуките всечовешки, да чуят тези думи и да се замислят наистина къде е "врагът", къде е истинският враг не само на нашата планина, а и на самите НАС...

Вижте нарязаните трупи, това е грозна и отвратителна картина, която е срам за всички нас!
Ще допуснем ли това престъпление да продължава!

АЗ СЪМ СТРАНДЖА!

Бих искал тези тарикати-политици, дошли на власт с изричното “размахване”, че те и само те ще променят нещата в България, ще изкоренят злото, което души моя народ, да прочетат тези думи на един млад човек, “хванат” от статуквото в живота български и удрящ главата си в Стената. Във вечната и непробиваема стена на българското кланово общество, където царства - и за “сини”, и за “червени”, и за “зелени”, и за “пембени”,и за “оранжеви”, и за “жълти”, за всички тези алчни люде с каменни сърца, единствено блясъкът на оня презрян иначе от тях на думи метал.

Обръщам се и към тези, които скочиха като един и препълниха форума с “възмущение” срещу бежанците, които те наричаха “терористи”. Нека сега да видят една от истинските опасности за своята, за нашата Странджа, истинският ТЕРОРИЗЪМ. Ха да видим дали сега ще бъдат така нагли в првестъплението си, да видим и гурутата им дали ще са така настървени да печелят на всяка цена.

Наглостта е безподобна! Претоварени с дървесина ТИР-ове дълбаят коловози в земята на път за Пътя Бургас - Малко Търново... А ето и неговото състояние:

ХАЙДЕ ДА СЕ ПРЕБРОИМ!

АЗ СЪМ СТРАНДЖА!

В петицията има използвани цитати от статията на ДИМО РАЙКОВ "Аз съм Странджа!"

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).