One Direction in Bulgaria!!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията One Direction in Bulgaria!!


Гост

#1

2014-05-24 10:09

Знам,че много от нас искат момчетата да дойдат,но дори и това да стане няма да е добре.Нека си го кажем.България е доста зле финансово и повечето няма да могат да си купят билети за концерта.Все пак те са доста известна група и билетите няма да са от най-евтините.Дори фенове и от Турция,Гърция,Румъния и т.н. да пристигнат пак няма да попълним залата заради финансовите възможности.Не ме разбирай погрешно.Аз много ги обичам,но не е добра идея..

Гост

#2 Re:

2014-05-24 13:04

#1: - Винаги е добра идея да преследваш мечтите си!Да, може би е истина е това което казваш,но моля те не отнемай желанието на всички,които искат да видят момчетата в България. :)


Гост

#3

2014-05-24 18:26

Ти си напълно права! Дори и аз правех това да мразя президента и да прехвърлям любовтта си на 5SOS. От Бургас съм и ще помогнем дайретата, като направим фен среща, носим плакати и пеем техни песни! И всичко това ще бъде показано в twitter и други сочиални мрежи. Благодаря за речтта!!!! <3

#4

#4

2014-05-24 19:13

Аз съм на мнението на първия коментар. Няма смисъл да идват. Абсолютно никакъв. Сега се борите за мечтата си да дойдат, а като дойдат и не можете да ги видите дори пред хотела. Нима това не е по жестоко, отколкото това да не идват тук. От да кажем 1000 фена в действителност 10% Ще могат да ги видят и да сбъднат мечтата си. А другите. Ако си мислите, че сега се чувствате зле, тогава ще ви се иска да си прережете вените, задето те са на по-малко от 100 километра от вас, а вие не можете да ги видите.
Човек, трябва да преследва мечтите си, но някои мечти е по-добре да бъдат забравени, защото само ни нараняват. А тази е точно такава.

Гост

#5

2014-05-24 22:05

Щом искаш нещо толкова силно,както ние искаме момчетата в България,винаги има смисъл да опиташ,дори да знаеш че шансът е малък.Защо винаги трябва да гледаме толкова песимистично на нещата?!Малка държава сме,но това значи ли,че трябва да се откажем от това да ги видим.Сигурна съм,че ще е гадно за тези,които няма да могат да отидат,но по тази логика 1Д не трябва да ходят никъде,защото все ще има фенове,които няма да могат да ги видят.

#4

#6

2014-05-25 04:44

Това не е песимистично гледане на нещата, а РЕАЛИСТИЧНО. А относно факта, че по тази логика не трябва да ходят никъде да си го кажем, че сме безсрамно бедни. Един билет за техен концерт ще бъде повече от 300 лв. и като не ти дават да отидеш без придружител, това са два билета. Билетите им няма да са като на Софиа рок по 100 лв за два дни. Това си е сделка, но идват ли бройте билетите скъпи. Колко родителя могат да си позволят да дадат 1000 кинта за концерт, хотел и какво ли още не. Не мислете като деца, а като възрастни и вижте нещата такива каквито са в действителност. Но знайте, че каквото и да правите едва ли ще дойдат, а дори и да го направят ще бъде в края на групата, точно преди да се разбият, защото тогава ще могат да си позволят риска, който поемат да дойдат тук. Всеки един изпълнител изнася концерти само на места, на които е сигурен, че ще напълни стадиона, никой не би бил толкова път за десет души. Концерт в България е губеща инвестиция, която докато са на върха няма да предприемат. Дори и момчетата да са навити, не забравяйте мениджърите.

Гост

#7

2014-05-25 09:27

Как ще ги доведем?

Гост

#8

2014-05-25 15:09

чак пък над 300 лв. ...


Гост

#9

2014-05-25 15:23

Колко известни са идвали в България,защо пък те да не дойдат? И да благодаря,че допълнително обезсърчаваш феновете.
ЧУБРИЦА

#10

2014-05-27 17:01

Хора, вие сериозно ли?! Легендарни рок изпълнители дойдоха тук и билетите бяха под и около 100-тина лева, та техните ли ще са над 300?! И други много известни поп изпълнители ни посетиха и концертите им бяха благополучни! Не ми се вярва 1Д да се изхвърлят с над 300 лв, пък и така да е ще става дума едва ли не да бекстейдж! (Само пример с IRON MAIDEN - http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1280514-iron-maiden.html) Няма да е като концерт в Лас Вегас, но не е и невъзможно! Честно казано, не съм им №1 фен и ако ги видя няма да се разрева, но те са ужасно сладки, талантливи, имат какво да покажат в много аспекти и си заслужават парите... Доста добра банда са! И да, колкото и реалистично да гледаме в момента ние пишем от компютри/лаптопи/телефони, с платен Интернет и т.н, все пак не сме чак толкова бедни, както ни изкарахте! Чак се почувствах некомфортно! От части предпочитам да отида на концерта им отколкото да дам следващите си 200 лева за обувки! Плюс това, не смятам че има родител, които да не се постарае да сбъдне ,,мечтата" на детето си, все пак. Финансово почти винаги има начин. А и това не зависи от тях, а от хората, които работят за тях... Каквото и да си говорим има начин да дойдат... Не говоря само чрез трендове и петиции, защото не знам дали за Риана, Лейди Гага, Аеросмит, Металика, разните му там ди-джей и т.н са се случвали такива щуротии! Не се обезкуражавайте напълно, дайрета, обаче не възлагайте и живота си на това да ги видим толкова скоро! Просто не се отказвайте и ще бъдете забелязани... обаче осъществявайте реалистични идеи, вместо да пишете на момчетата колко много искате да ги видите и ви общавам, че с нетърпение, лично аз бих си взела билет!

ЧУБРИЦА

#11 Re:

2014-05-27 17:03

#5: -

100% съгласна!! Няма какво особено да се добави, излагете се като ни изкарахте бедни до такава степен.

Мария А.
Авторът на тази петиция

#12

2014-06-04 19:36

Радвам се, че има хора които ме подкрепиха и вярват, че можем да сбъднем мечтата си някой ден. Надявам се, че тези които не ни подкрепят, ще помислят и ще си променят мнението.