One Direction in Bulgaria!!

Както едно момиче каза:
Здравейте, братя и сестри.
Вчера стоях до 2 часа и си мислех...
Заслужаваме ли ги? Дори няма да напълним залата, ще ги разочароваме. И отново си зададох същият въпрос.
Заслужаваме ли ги? Сетих се за стотиците трендове, които сме правили световни, но после се сетих за хилядите провали, които сме имали напоследък.. И отново си зададох същият въпрос.
Заслужаваме ли ги? Сетих се за хилядите идеи, които сме давали, но после се сетих за провалите... И отново си зададох същият въпрос.
Заслужаваме ли ги? Какво правим за тях напоследък? Изразяваме обичта си към 5SOS и хейта към София?
Браво, сестри и братя, браво.
Помните ли преди? Помните ли как трендовете ни ставаха световни и как Луи и Найл бяха казали, че обичат България?
Е, само спомени!И сега какво? Предадохме се! Предадохте се! Защо?
Нека ви разкажа една история...Разказва се за пет момчета, които били обикновени, но мечтите им били необикновени!
Едното момче нямало финансови средства, било бедно. Опитало се да сбъдне мечтата си, но уви, не успяло от първият път, но... Отказало ли се? Не! И успяло, защото не се отказало!
Ами ако другото момче не беше станало в четири сутринта? Ами ако се беше излежавало?
Ами ако другото момче не беше пропътувало разстоянието, за да стигне до UK?
Ами ако останалите момчета бяха получили отказ? Ами ако не им беше даден втори шанс и не бяха в група? Но, това е само едно голямо АКО! Но знаете ли защо тези момчета сбъднаха мечтата си?
Защото не се отказаха! А ние?
И ние искаме мечтите ни да се сбъднат, но се отказваме, защото повечето ги мързи! И отново си зададох същият въпрос.
Заслужаваме ли ги? Сетих се за стотиците трендове, които сме правили световни, но после се сетих за хилядите провали, които сме имали напоследък, но.. После се сетих, че не сме само ние виновни! Вярно е, че мързелът в нас напира, но се замислих, че скоро никой не е правил мотивираща реч! И пак си зададох съшият въпрос.
Заслужаваме ли ги? Сетих се за хилядите идеи, които сме имали, но после се сетих за провалите! Но... Ако не ви мързеше? Ако бяхме по-активни и идеите ни, които са УНИКАЛНИ, имаха успех? Какво? До сега да сме имали концерт в България! И после същият въпрос.
Заслужаваме ли ги? Дали въобще ще напълним залата? Дори и да не успеем само ние, дайретата от Турция, Гърция, Румъния, съседните държави, ще се опитат да дойдат и много от тях ще дойдат и някак си, дори и да остават малко свободни места, ще се постараем да напълним залата! За последно си зададох този въпрос.
Заслужаваме ли ги? И отговорът беше наяве! ДА! Заслужаваме ги, защото макар и тези идеи да не са завършени на 100%, ние се мъчим да ги осъществим! За това ви се моля само за едно нещо, едно единствено нещичко! Когато някой име идея, моля ви, помагайте му, подкрепяйте го и си мислете за историята на тези пет момчета! Моля ви, приберете мързела дълбоко в себе си и вложете всичко от себе си, защото ние сме силни, но мързеливи!
Запомнете го!
Благодаря за вниманието! Обичам ви, въпреки мързела!

И ЕТО ТАКА АЗ СЕ РИШИХ ДА НАПРАВЯ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ ЗА ДА МОЖЕ ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ, ЧЕ НИЕ МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ ТОВА КОЕТО ИСКАМЕ!!