Предложение до ръководството на bTV
Свържете се с автора на петицията
С две ръце, от душа, с пълно съгласие и с голяма надежда, че ще бъде
ПОСТИГНАТО това разумно, това правилно и високо морално искане, молба и
настояване за тържеството на истината, на справедливостта, на високия
професионализъм в противовес на чалгата и мракобесието,
го подписвам с името си.
Защото медиите в общност и посочената телевизия в частност са големи длъжници
на нормалността, на разумността, на справедливостта, на истината и на правилността
в най-важната си обществена роля, дейност и призвание, а именно - ИНФОРМАЦИОННАТА.
С недопустимо дискриминационното: неавторитетното, очевидно вредоносното и дори
пагубното за българите и за България липсващата в тях гледна точка на автора,
на посоченото предаване.
2014.02.12г. Владимир Петков-Трашов
В тези подли времена на низост, лъжи и предателства, имаме тревожно нужда от светли примери на журналистическа нравственост, доблест и стоицизъм, на справедливо и неманипулативно отразяване и коментиране на събитията.
За мен без съмнение, един от малкото най-добри и смели журналисти в България е Иво Инджев. Неговите статии ми помагат безпогрешно да се ориентирам в нарочно и безсмислено претрупаната информационна среда и да отсявам отвратителните манипулации от истината. Много ни е важен и необходим такъв ориентир. Бог да го пази!
POTVARZHDAVAM.
Zenka Kuiumdjieva
Re:
Добавете в петицията моля, за да им напомни , че Иво Инджев е от малкото български журналисти, които се търсят и цитират от световните медии, за коментари, което потвърждава компетентността му и съответно, тяхното високо доверие към неговата журналист. коректност относно истината
Убеден съм, че г-н Инджев многократно се е доказал в годините като носител на тези качества!
За съжаление БТВ не е това, което беше, може би по-добре би стояло предаването на г-н Инджев в БНТ, която по дефиниция е обществена телевизия, обаче като гледам какви полит-коректни предавания излъчват... За по-малките телевизии не ми се мисли.
Не знам за вас, но на мен силно ми липсват радиопредаванията на Свободна Европа.
Хубав ден на всички
| This discussion has been closed. |