Граждани срещу изграждането на младежки център в с.Ичера


Гост

#26

2013-10-02 09:00

Много Сталински се подхожда ПАК. Значи в селото няма цигани, но ние ще ги докараме да ги имунизираме, за да вземем едни пари. После циганите, като си харесат някоя къща / а те ще си харесат, вярвайте ми / и селото ще пропищи, но вече няма кой да ги чуе жителите, защото парите са взети и белята е станала.

Гост

#27

2013-10-06 12:50

Това е една голяма игра с цел лично облагодетелстване на хората които водеха дискусията вчера

Гост

#28

2013-10-07 20:31

Mislq 4e tova blagosloveno ot bogA mqsto ne e podhodq6to za tozi centar.Otsavete spoko i yiyta na horata jivee6ti tam,i po4ia6tite tyristi
бебе

#29 Re: Stoyan

2013-10-08 07:14

#3: - Stoyan

Не обиждаите.това са нашите деца ,които до сега са играли спокоино цяло лято.Вие имате ли на представа за какво става вьпрос.Този центьр трябва да се изгради далеч от хората те са опасни хора.

БЕБЕ

#30 Re:

2013-10-08 07:15

#27: -

ДА ПРАВА СТЕ

Войвода

#31

2013-10-09 22:57

Доде вятър не повее, гората се не люлее!

Гост

#32

2013-10-10 17:08

Когато един кмет се назначава, а не избира-резултатът е такъв какъвто е в момента.
Войвода

#33

2013-10-11 13:34

Капката копае камъка не със сила, а с постоянство!
последовател

#34 Re:

2013-10-11 18:35

#33: Войвода -

затова ще бъдем постоянни


Гост

#35

2013-10-14 11:10

Майка ми е родом от Ичера, собственик съм на недвижим имот в селото и поради това участвам в настоящата петиция.
Останах изненадан, когато наскоро узнах за проекта спечелен от Община Сливен и Фондация "Жажда за живот" по Програма BG06 „Деца и младежи в риск”и финансирана по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство за периода 2009 – 2014. Мисля, че Общината и Фондацията не са уведомили надлежно - своевременно, точно и изчерпателно - обществеността на Ичера за параметрите на програмното задание, целите, етапите и крайния срок на проекта, както и не са представили до момента нито дефиниция на понятието "деца и младежи в риск", които ще се обучават в бъдещия младежки център, нито информация за територията от която ще се подбират тези хора - за мен не е ясно дали ще са жители на Община Сливен или ще се посрещат деца и младежи от Област Сливен, от други области на страната или от други държави. Не намерих отговори на поставените до тук въпроси чрез достъпните за мен начини - в медиите и Интернет. По този начин съм лишен от възможността да изградя лично информирано мнение за евентуалните предимства или недостатъци, които проектът би донесъл на селото в краткосрочен и в отдалечен във времето план.
Пред вид на изложените до тук аргументи се обявявам против реализирането на въпросния проект на територията на село Ичера, Община Сливен, Област Сливен.
д-р Константин Дишлиев
14.10.2012 г.
Сливен
гост

#36 Re: Re: Re: Граждани срещу изграждането на младежки център в с.Ичера

2013-10-14 18:57


Гост

#37 Re: Re: Re: Re: Граждани срещу изграждането на младежки център в с.Ичера

2013-10-14 18:59


Гост

#38 Четник от хайдушка дружина

2013-10-15 15:09

#35: -  

Докторе, щом увъртат и шикалкавят, значи не им е чиста работата. Така и не обясниха нищо, а само общи приказки за работни места за местното население. Под мъгливата формулировка "деца в риск" какво ли може да се разбира? В риск от какво? Кой ги заплашва тези "деца"? Защо "компетентните" власти и институции не се задвижат да премахнат този "риск"?

На всички им е известно, че серопозитивните (носителите на вируса на СПИН) не са опасни, но я да организираме една софра и да поканим на нея дори и само един доказано серопозитивен и да видим тогава колко от "организаторите" на мероприятието в Ичера ще останат на масата.

В събота на 19-ти в 17,00 часа да отидем в Ичера и да ги поставим на мястото им. Ако не стане "со кротце и со благо" ще стане "со малко кютек". Няма друга алтернатива. Хванатият в крачка крадец трябва да бъде вкаран или в затвора или лекуван на място с побой, че той май ор друго не разбира.


Гост

#39

2013-10-15 22:12

Доктор Дишлиев го е написал много ясно!

Инак е малко странно, че точно някой от ичеренските цигани скачат срещу идеята, без да имат никаква информация. Може би си е някаква вътрешна циганска ревност.
Войвода

#40

2013-10-16 15:00

Притча за победата

В тъмната нощ царят предвождал воините си в поход. Пътят бил дълъг и труден.
Воините губели сила, а и в непрогледна нощ и страхът е по-силен.
Започнали да роптаят, но царят сурово наредил да продължат напред без забавяне и отмора.
На зазоряване извършили изненадваща атака и поразили врага.
След битката царят ги попитал, в кой момент от нея са победили.
"Когато нападнахме" - радостно възкликвали едни.
"Когато хвърлихме копията" - твърдели други.
"Когато опънахме лъковете" - отговаряли трети.
-Не, - казал царят накрая - победихме още през нощта, когато надмогнахме страха и слабостта си!
Войвода

#41

2013-10-16 18:22

Жена тича след току-що потеглилия автобус и вика:
-Закъснявам за работа! Моля ви, спрете автобуса!
Развълнуваните граждани успяват да се доберат до водача и той спира.
Запъхтяната жена скача вътре:
-Ох, успях! Благодаря ви! Карти и билети за проверка!

Легенда:
Пътниците в автобуса сме всички, които не подкрепяме проекта.
Ха познайте кой тича след автобуса...? (кметицата)
Войвода

#42

2013-10-21 13:52

Мъдреците казали

Виновният се познава по дългото оправдание.

Не казвайте, че всичко било решено, че нищо не може да се направи.
Единен народ може всичко, пред неговата воля клякат дори сатрапите,
да не говорим за нашите традиционни шушумиги на възлови места.

Народе! Длъжни сме да защитаваме тази възрожденска светиня, пропита с пот, кръв, сълзи и надежди!

Закачете и не откачайте линка към петицията във фейсбук страницата.

Сговорна дружина - планина повдига!
Бъдещ дядо от Ичера

#43 Размисли след събранието

2013-10-24 07:25

След театралния фарс разиграл се в читалището в Ичера в 18 часа на 19-ти октомври и последвалата журналистическа публикация мога да заключа само неприятни неща.
Юриста на общината нагло излъга присъстващите, че ако нямат адресна регистрация, те нямат право на мнение и глас. Това е изказване на примитивен, нискообразован и некомпетентен човек. Да, такъв е и затова е част от "представителната" местна изпълнителска власт.
Публикуваните хвалебствия от "независимия журналистически гений" са следващия връх в зариването на малоумната "щраусова главичка" на местната власт в пясъка на норвежкия фонд, финансиращ това безумие точно в Ичера.
Не остава нищо друго освен да ги ударим с чувството си за хумор и естествено да изпратим на господата от този норвежки фонд нашата петиция, за да са наясно, че истината е двуга, а и да се посмеят ако не на хумора ни поне на глупостта.
Предлагам "младежкият център" да носи името: "Младежки център Хаджи Минко Стефанов" (не правете аналогии с Хаджи Мина Пашов); площада да носи името: "Площад Румен Стоилов - ЕВРОпейския", а селото да се преименува на с.Генералкольомилево.
Да се организират всенародни тържества послучай освещаването на младежкия център и въвеждането му в редовна експлоатация.
Да се наредят казани с курбан на "Площад Румен Стоилов" с който курбан да се нахранят бедстващите пенсионери в с.Генералкольомилево.
Да се поканят на курбаня Кристалина Георгиева, Нелсън Манделов, Далай Ламьов, Бойко Борисов, Барак Обамов, Коле Милевски и др. непожелали анонимност видни политически и духовни световни водачи.

Гост

#44

2016-07-06 03:46

Подписвам тази петиция защото,се извършва поредната простотия от управляващите . Любимото на много хора селце за отдих и единение с природата , ще му лепнат едно петно с една модерна сграда.Ще я напълнят с нехранимайковци и ще оставят хората да се белосват с тях.