За сваляне на имунитета на Волен Сидеров
Свържете се с автора на петицията
Re:
iskam da popitam naroden deputat niakakva priveligia li demek nedosegaem ta volen se per4i s neia ami kakto naroda go e izbral taka mi se struva 4e moje i da se otneme ot naroda na vsiakade se per4i ne me pipai as sam naroden deputat ami ulankolu kato si naroden deputat draj se kato takav ne nari4ai naroda lumpeni prodajnici i kakvi li oshte ne per4i se imash pistolet da ne ti go zavre naroda tam kadeto shte zaboli ama mnogo ili ti si sviknal na tova shtom davash saveti na sasho dikoff kak se pravi felaciom po bezbolezneno sigurno imash li4en opit niamam nishto protiv teb ama mnogo se vze na seriozno edva li ne nov mesia leko malkiat naroda vse pak ima opit s takiva kato teb ne si parviat dano da si posleden
Re: Голяма грешка
не е нужно ние народът да сме и правно образовани за да изкажем мниението си нали? а за какво са ни тогава адвокатите?
"Вървете си Вие, за да се върнем ние"!
Имам една забележка.Не е адресирана до главния прокурор
Най-големият националист се оказа най-големият предател....Никога не съм го харесвала, а сега чак ме отвращава
Все пак, КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЕ ОТНЕМЕ ИМУНИТЕТА НА СИДЕРОВ, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМА Е ВЪЗМОЖНОСТТА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ПАДНЕ, А СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КАПАН НА РУБЛАДЖИИТЕ!
Първото със сигурност НЕ Е, защото след такова уронване на авторитета на народното събрание, никой там не би го търпял.
Второто със сигурност Е, защото той още е там и при това заплашва да вкара в затвора голяма част от българските интелектуалци и средна класа,само защото си позволяват да изкажат гласно мнението си.
#събудетесе
| This discussion has been closed. |