Осъждане на гей-парада в София 2013г.

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Осъждане на гей-парада в София 2013г.

your.dream

#76 Re: има кой

2013-06-29 19:14

#17: Воин на Танг Ра - има кой

Хомосексуалността е грях според човешкия разум  тоест всички животни,растения ,гъби,вируси ,бактерии ,и всичко живо в природата ,което е еднополово е грях ,странно как Господ ще накаже лъвът ,че се чука с друг лъв от мъжки пол ,а не е ли грешно да си с човек ,който не обичаш ?????

Аз съм лесбийка и би било голям грях да съм с мъж ,защото той милиграм няма да ме заинтересува и логично ще си намери друга ,която може да му отвърне ,е нима е хубаво да го лъжа този мъж ,че го обичам и да ме е гнус да си легна с него ?

 

лесбийка

#77 Re:

2013-06-29 19:29

#54: -

Бийте ни ,ами ако на теб ти  разбият зъбките  хубаво ли ще ти е  :)

Грешиш не искам да бъда такава ,както хората не избират да се разболеят от рак , не избират да катастрофират , не избират да  влязат в лудница, не избират да преживеят несподелена любов ,не избират да им се случи нещо лошо избира го съдбата , кво си мислиш ,че повечето гейове искат да са такива,каквито са не знаеш колко се лъжеш само  ;)

Целувам приятелката си вкъщи ,знам че това не е нормално ,не искам да стимулирам хомосексуалността ,не знам какво толкова перверзно намирате в това явно всеки е с различни възприятия ,защото за мен е гнусно например някой мъж да си покаже онова увиснало и мазно черво изпъкнало с вени и да почне да праска жена си в дупката ,е от това по-голяма перверзия накъде ?

ПЪЛНА ЛЕСБИЙКА

#78 НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙТЕ НА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ ,ВКАРВАЙТЕ ГИ В ЗАТВОРА ЗА ХОМОФОБИЯ

2013-06-30 10:10

НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙТЕ НА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ ,ВКАРВАЙТЕ ГИ В ЗАТВОРА ЗА ХОМОФОБИЯ , нека там в затвора горилите да да ги оправят дано децата на хомофибите бъдат гейове ,внимавай кого мразишш може да е някой ,който обичаш....
Жена с душата на мъж

#79 Re:

2013-06-30 10:14

#24: -

Не е същото да си гей не е толкова откачено ,колкото го изкравате,защото във всеки един от нас има мъжественост и женственост цяло чудо е,че не се раждаме хермафродити ,милярди животи да имах пак бих си падала по жени ,то и ти предполагам,че си мъж ,ако пробваш с друг мъж първоначално ще те е гнус и ще те боли,но после ще ти хареса ,всички сме бисексуални.

Жена с душата на мъж

#80 Re:

2013-06-30 10:19

#14: -

Що пък да сме заблудени ,ти си заблуденият ,защото не осъзнаваш мъжествената и женствената си страна ,ти си заблуденият ,защото си мислиш,че само с единият пол ти харесва , 100 на 100 ще ти хареса да го правиш с човек от твоя пол първоначално ще ти е гнусно и ще те боли,ама после ще ти хаеса  ,ВСИЧКИ СМЕ БИСЕКСУАЛНИ

лесбийка

#81 Re:

2013-06-30 10:24

#58: -

Създал е и хермафродити  ;)

ПРАВОСЛАВНА

#82

2013-07-02 07:09

АЗ СЪМ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ГЕЙ СБОРИЩАТА,КОИТО ПРОКЛАМИРАТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!БИЛО МОДЕРНО!? ДРУГ ПЪТ!
ИСТИНСКИТЕ ХРИСТИЯНИ СПАЗВАТ НОРМИТЕ НА ХРИСТИЯНСКИЯ МОРАЛ.ТЕ СЪЗДАВАТ СЕМЕЙСТВО ,В КОЕТО ДЕЦАТА ИМАТ МАЙКА И БАЩА!
БИЛИ ОБРАТНИ /ГЕЙОВЕТЕ/ - ДОБРЕ! СЛУЧВА СЕ! НО ЗАЩО СЕ ОПИТВАТ ДА НАСАЖДАТ ГРЕХОВНИТЕ СИ ИДЕИ И В ДЕЦАТА НИ?!КОЙ ИМ ДАВА ТОВА ПРАВО? КАКВИ ЦЕЛИ ПРЕСЛЕДВАТ? КАКВОТО И ДА НИ ГОВОРЯТ ,КАКВОТО И ДА НИ ЗАЛЪГВАТ ,ВСИЧКО Е ИНТЕРЕС,ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВЛАСТ И ПАРИ!
НЕ ТРЯБВА ОБЩЕСТВОТО НИ ДА СИ МЪЛЧИ, А ВЛАСТНИЦИТЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ТОЛЕРАНТНИ ДЕМОКРАТИ! ДА НЕ СТАНЕ КЪСНО!ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ!
Гост

#83

2013-07-04 02:09

Тях не ги е грижа за демографския срив.Гледайте филми по темата за различната сексуалност по тубата,това е война за подсигуряване пушечно месо-невинни дечица,за нуждите на хомосексуалните западни управници,а вече и на българските такива.Имат специален фонд с огромни средства за купуване на политици срещу прокарване на толерантност в законодателството на държавите.Законът за детето е един от тези закони,гледайте какво се случва с хиляди семейства на запад,даже някои телевизии правят репортажи за насилственото изземване на децата от родителите им и даването им в приемни семейства от хомосексуалисти,четете за случая А.Брейвик,избил е всичките тия приемни родители,които са го изнасилвали чак докато е пораснал,и досега му се дават какви ли не удобства в затвора,само и само да си мълчи защо ги е избил.Ето доказателство какви астрономически суми се печелят от бизнеса с деца,като държавата и законите служат за замаскиране на истинската същност на нещата:http://www.youtube.com/watch?v=Q9tyDTfu4JY Гей парадите са само част от плана за промиване на мозъци.Намерете историите на родители,загубили децата си завинаги,без да могат да ги открият или да спечелят водените с години скъпи дела.Италиански министър открито призна,че в Италия такива изземвани деца от социалните служби са отивали за органи в частни клиники.Трафик,разфасоване,изнасилвания и гавра,насилствени осиновявания,докато всички по веригата получават огромни печалби от това,при това законно,под маската на грижа за децата.Който има желание,да намери информацията,всичко е в интернет.Има и филми,създадени от потърпевши.В Европа вече има закон,според който дете,прекарало повече от 3 месеца на територията на една държава,вече принадлежи на тази държава.Веднъж отвлечено/осиновено някъде из Европа,няма връщане.А за да се улеснява процеса по приобщаване към хомосексуалност,още в детската градина,по-точно от яслата,от 1-годишна възраст,започва сексуалното обучение.Ако до 4-годишна възраст родителят не е научил детето да мастурбира,социалните имат правото да отнемат детето от родителя и да го научат,или да го предадат за научаване на подходящо семейство.За съжаление нямам линка към учебната програма,но я четох.Който учител не желае да преподава това,няма да бъде принуждаван,но желаещите(срещу съответните стимули)ще трябва истински да вярват в ранното полово обучение и да минат специални курсове.До 12-годишна възраст децата трябва да могат да правят качествен и безопасен секс,разбира се,с много любов и взаимно зачитане!За повече информация търсете филма за детските градини на модерна Европа.


Гост

#84

2013-07-05 19:02

Долни, противни извратени болни мозъци. Отивайте на лечение по възможно най-бързия начин и се отървете от тази гадна болест. Хомосексуализмът е грях и трябва да бъде наказван със доживотен затвор, лечение или химическа кастрация!
Gost

#85

2013-07-07 04:38

Homoseksualizmut i lesbiistvoto sa vsledstvie zabolqvane,vode6to do ujasqva6t hormonalen disbalans sus seriozno naru6enie na vuzpriqtiqta,spravka-akad.N.Levashov,videoto e na ruski ezik: http://www.youtube.com/watch?v=MbgpjM9RUd4


Гост

#86

2013-07-17 10:47

Евала!

Гост

#87

2013-07-21 20:28

Напълно подкрепям!

Гост

#88

2013-07-22 13:46

Болните хора не трябва да парадират с заболяването си !!!Ние не манифестираме, че сме нормални !!!

Гост

#89

2013-07-22 19:54

Не на този позор, наречен гей-парад! Този гнусен маскарад няма нищо общо с Българския бит и душевност. Да защитим православните ценности и морала на Българското общество!

Гост

#91 Re: Re: има кой

2015-10-25 10:12