Спри изгарянето на мъртвородените бебета като биологичен отпадък


Гост

#76

2014-09-09 13:25

VELIKO DELO....TRIABVA DA SE PRODALJI

Гост

#77 Re: Мисля, че прекалявате

2014-09-11 12:12

#33: Едно безчувствено и цинично копеле - Мисля, че прекалявате 

 no uterus, no comment! Ne iskam da kaza che roliata ili chuvstavata na bashtata ne vazat. tova koeto edna zena preziviva, chuvstavata koito se porazdat v neia kogato razbere che nosi iskan zivot sa ne sravnimi sus nikoi drugi. samo kogato si bil tam mozesh da komentirash po vuprosa. purvo na purvo az sum izzialo ZA PRAVATA na horata da reshat dali iskat bebe ili ne. razlikata mezdu spontanen abort i narochen abort e ot tuk do lunata i obratno - kak moze da se govory za sravnenie? az podkrepiam tazi petizia imenno zashtoto smiatam che horata triabva da imat prava i sami da reshat daly iskat da pogrebat deteto si ili ne. vie yavno ne ste mnogo dobre sus zdraveto, emozionalno ste sukat, kakuv komentar e "опищявате орталъка"? amy tozi - "Да, нормално е да ви е тъжно, че сте родила мъртво дете"?

Da, mnogo hora im e muchno za mnogo neshata, za tova ste prav, no che ne ziveia v rodinata bulgaria ne e edno ot tiah za men. Idiotsko naselenie (povecheto) i zakoni - o, ili vie ste niakakva relikva ot "ednoto vreme" za koeto govorite? Chuvali li ste za napreduk, razvitie etc...didn't think so

 


Гост

#78

2014-11-27 14:26

AZ SA6TO ZAGUBIH BEBETO SI V 7-MIA MESEC TO PO4INA V MEN....BE6E TEGKO I MA4ITELNO RAJDANE....MA4NO MI E ZA BEBETATA KOITO O6TE NE SA OTVORILI O4I I SI OTIVAT OT TOZI SVIAT...

Гост

#79

2015-01-07 16:17

Нямам думи, с които да опиша огромното си възмущение от подобна варварска, неморална и нехуманна практика... Човешкото същество макар и живяло няколко часа само НЕ е биологичен отпадък!!! То има душа и е редно да бъде погребано, а не изгорено заедно с някакви си санитарни боклуци и подобни... Родителите трябва да имат право да видят и вземат починалото си бебе. Да могат да се сбогуват с него и в последствие те да си преценят дали ще го погребат или кремират, НО избора трябва да е техен. Така и за тях самите, ще е по-лесно да преодолеят загубата. Не е човешко да се изгарят като биологичен отпадък, без дори да са видяни от родителите си!!! Тези престъпления трябва да престанат! От друга страна това е доста изгодно за истинския биологичен отпадък - ,, Хората'', които правят бизнес с новородените дечица ( било то за продажба на бездетни богати семейства или търговия с органи и още други ужасии). С този закон се дава картбланш на тази задкулисна индустрия, търгуваща с живота и съдбата на много семейства. Крайно време е това да спре! Достатъчно сме мълчали и търпели подобни злодеяния в миналото си, НО стига вече!!!!!!!!!!!!!!


Гост

#80 Re: Моляяя???!!!

2015-01-07 16:41

#8: -  

 Този, който не е човек сте вие!!! Какви жалки душици съществуват само...


Гост

#81 Re:

2015-01-07 16:51

#8: -  

 Що за боклук си ти бе? Ти ли решаваш кое се брои за човек? Какви аспекти се въртят в празната ти главица? Не си вникнал/а в контекста на петицията, но те разбирам. Няма как да разбереш за какво става въпрос, като самия/самата ти не притежаваш сърце.


Гост

#82

2015-05-14 13:37

това е ужасно и трябва да се промени незабавно!

Гост

#83

2015-06-02 10:08

Дано на никого не се наложи да чуе думичките "Бебето ти не е живяло 72 часа и не можеш да го вземеш. Води се аборт! Такъв е закона." Няма езикови средства, които да изразят бурята от гняв, мъка и празнота...Дори и не смееш да попиташ какво следва, какво правят с него...Професионална психологическа помощ за тези родители - НЯМА ПРЕДОСТАВЕНА!
Това е и причината да подпиша тази петиция...
Дано има по-малко родители с нашата съдба.

Гост

#84

2015-09-26 07:10

Все още има спорове от кога започва човешкия живот от зачеването или след раждането.Това обаче само по себе си е безумие като това съществуват ли извънземни.Ето защо смятам че е редно тъй както вярваме в бог да приемем факта които е доказан човешкия живот започва със зачеването.Доказано е че мозъчната дейност започва от 5седмица на бременността около тези дни и запачва сърдечната дейност.Е КАК МОЖЕ ЖИВОТ С МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ И ТУПТЯЩО СЪРЦЕ ДА НЕ Е ЖИВОТ РАВЕН НА ЖИВОРОДЕНИЯ.Второ чисто човешката прищявка за погребение на абортирал плод не е нищо по различно от погребението на умрял човек нито пък би създало претъпкване на гробищните паркове.Самият отказ от това за мен е безумие.Чудя се защо по същата логика по която не се дава абортиралия плод за погребение пр. защо по същата логика даваме умрелите хора на близките им.Ами те са умряли за какво съм им що не ги горим като биологичен отпадък...Е да почит...Но същото е и с абортирания плод за вас той е нищо си и никаква умряля тъкан във втора трета и т.н месец или седмица ТО ОБАЧЕ ЗА НАС неговата майка баща близък ТО Е онова което се борихме да имаме месец два годена ГОДИНИ.ТО Е онова на което ИЗИСПВАХМЕ ЦЯЛАТА РАДОСТ ДОКАТО БЕШЕ В УТРОБАТА.НИМА едно такова създание създанено с толкова време труд и което е получило толкова радост и обич е ПО МАЛКО ДОСТОЙНО ОТ ЧОВЕКА СПРЯЛ ДА ЖИВЕЕ.???

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2016-05-28 17:21


Потресена съм

#86 Re:

2016-05-28 17:34

#8: -  

 Мъртвороденото бебе е човек! Човече което майка му го е носила девет месеца! Ембриона си е ембрион и тук никой не говори за това, а за малките душички, който са се родили мъртви или са живели няколко часа. Това не е боклук! Вие сте безсърдечен човек и заслужавате да горите в ада, както и всички който ги горят, като боклуци.

Възмутена майка!

#87

2016-05-28 17:41

Не допусках, че това може да се случи в една цивилизована държава. Майката го носи девет месеца, който са изпълнени с много радост и очакване да се срещне с рожбата си. Това е варварско и нечовешко за 21 век!


Гост

#88

2016-09-25 18:47

Всяко дете има право на уважение и любов. Дори и да е живяло съвсем малко.

Гост

#89 Re:

2019-07-19 19:11

#8: -  

Да не Ви сполетява подобно нещастие. Едва тогава бихте разбрали какво е да третират бебето Ви като отпадък. Живейте си късметлийския живот и се молете да не ви се случи подобно нещо.