Да спасим от посегателства конната база в Борисовата градина

Яздим си ..отвреме на време

#51 Re:

2013-06-28 14:25

#45: Иван Георгиев -

Ами като не си наясно не пиши , поддръжсата на един кон при средни условия е около 400 -450 лева месечно, при отлични 700 лева месечно, а при ултра условия - въртележки, пътечки / не се учудвай има и фитнес пътечки за коне /, инфрачервени нагрявки и т.н. може да го докара до 1500 лева на месец, в базата има около 8 - 10 коня , поддръжката е от ниво  400 лева или грубо сметнато около 5000 на месец, гарантирам ти че само от картите за езда  могат да се изкарат два пъти повече на месец, а ако има и закри мавеж зада се язди целокупно и през зимата ,печлабата ще те учуди.

Аман от разбирачи ...а ако се инвестира и се закупят сравнително породни коне и се ползва разплодиня материал ... по -добре си трай ,че си смешен.

 


Гост

#52

2013-07-05 22:05

ha ha!!

Гост

#53

2013-07-12 17:35

Безобразие. Тази база беше единствената достъпна за обикновени хора, а не за новобогаташи забогатели на наш гръб.

Гост

#54

2013-11-05 16:08

Похвално е, че г-н Бербатов иска да създаде условия за децата, които ще тренират футбол, похвално е всичко което прави по принцип и с фондацията си. Но моето дете иска да язди кон и това го прави много щастливо и не само моето. базата е на много удобно място.
Не разбирам защо трябва да се разрушава нещо, което създава толкова радост у децата. Има достатъчно места, на които може да се играе футбол. Конете не можеш да ги сложищ навсякъде.
Ездата, г-н Бербатов е изключително полезна за децата и смея да твърдя, че повечето деца ако им предложите футбол или езда /за която да не плащат родителите им, защото е много скъп спорт/, ще изберат именно конете. На детския панаир тази година и на двете му издания имаше най-голяма и постоянна опашка, познайте къде...за безплатна езда.
Искрено се надявам, че ще се откажете от това да лишите едни деца от нещо, за да дадете нещо на други деца, Това не е приемливо за мен като родител и като гражданин.
Моля, потърсете друго място за реализиране на проекта ви и ще имате пълната ми подкрепа.