Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re: Panglot Защо КАТО престъпник
#1765: Panglot - Re: Re: Panglot
Трябва да излезеш престъпник, дори сам си призна, че пречиш.
Re:
недей да лъжеш и да извърташ нещата .откакто се помня а съм на доста години в сладкарници,кебапчийници,обществени гостилници никога не се е пушило.официална забрана нямаше обществото така беше решило и това се спазваше без закони и забрани.
Re:
Извинявай, на Български език ли е? Ето за това ни е зле държавата.
Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Re: Re: Re: Re: Panglot
#1761: Глупав ти е въпроса - Re: Re: Re: Panglot
Не става въпрос за съседна маса. Става въпрос за две зали приятелю!
Re: Re: Позволявам на всички да ми пречат с четене на книга
Позволявам на всички да ми пречат с четене на книга на обществени места, дори у нас, тази книга все пак няма да е мръсна, миришеща и дори вредна, надявам се...
Re: Re: Re: Re: Panglot Защо КАТО престъпник
#1777: Непушач, който не пречи на никого - Re: Re: Re: Panglot Защо КАТО престъпник
Ясно е, че дима пречи ама ти гледаш ли какво си написал? Както споменах може да се пречи по хиляди начини. Ти ми пречиш с обидния си коментар че съм престъпник като пуша. Тогава по същата като твоята логика и ти си престъпник/чка.
Re: Re: Re: Позволявам на всички да ми пречат с четене на книга
Къде живееш? Аз и един приятел изявяваме желание да дойдем да четем у вас!
Re: Re: Аналогията е в това, че нещо, което е опасно за останалите, не е позволено от обществото
Аналогията е в това, че нещо, което е опасно за останалите, не е позволено от обществото. Затова има закони.
Re: Re: Вие пък кои сте, че да прецаквате всички останали. Пушачите не са 80%, че да губи от тях биз
Ами да ви кажа аз лично пуша на терасата, въпреки че живея сам. Единсвено, ако е много студено навън, пуша на аспиратора в кухнята, а когато имам гости пушачи пускам климатика и проблема се решава. Макар, че пуша доста, ми е неприятно апартамента ми да вони на цигари.
В заведенията за хранене отново трябва да има зали за пушачи и непушачи, щом сте непушачи или мнозинството от компанията, с която сме са такива, сядате в частта за непушачи и нямате проблем. А за 80%, които съм споменал говоря за клиентите на барове, дискотеки, вечерни кафенета-това са места, забранени за непълнолетни и е факт че по-големия процент от хората, посещаващи тези заведения са пушачи, ако посетите няколко такива, ще видите, че съм прав.
Истинския проблем, който реално имаме в България е не дали да се пуши или не, а как да се осигури контрола на това къде и как се пуши, ако погледнете старата наредба, ще осъзнаете, че реално много малко заведения са отговаряли на изискванията и ако те се спазват, няма да има начин да ви "тровим" гарантирам ви.
Re: Re:
правя защото както стрелците имат полигон и там не влиза никой освен тях така и пушачите трябва да си имат заведение в които да влизат само те.сега ясен ли съм или имаш нужда от още обяснения?
Re:
Ама кой ви ограничава?!Пушете си и се тровете колкото си искате, но на места където няма хора които да поглъщат волю или неволю Вашите отрови .Срамно е че се връща толкова пъти за обсъждане нещо ,което цял свят признава за справедливо и правилно.
Re: Re: Re: Re: Re: Panglot Като ти преча, осъди ме
#1788: Panglot - Re: Re: Re: Re: Panglot Защо КАТО престъпник
Като ти преча, осъди ме. В момента нарушаваш закон, когато пушиш на обществено място. Ако бъде отменен този закон, ще нарушаваш моралния закон.
Re: Re: Re:
-Добър ден!
-Добър ден, пушач ли сте?
-Не... защо?
-Съжалявам но не може да влезете в заведението.
Re: Re: Re: Аналогията е в това, че нещо, което е опасно за останалите, не е позволено от обществото
ОК но както казах аз съм ЗА, да има зала за пушачи и непушачи... Вреден за обществото е и димът от колите но не са ги спрели нали.
Освен
Не на цигарите!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1751: -
Как така каква е разликата на съседна маса и на съседна зала бе приятел? То ако тръгнем по твойта логика можем да стигнем до каква е разликата на съседна маса или съседен квартал.
Също така, сериозен ли си да правиш аналогия със стрелба? Пушенето е навик, който може да е неприятен но се вписва в обществена обстановка. Аз ще ти направя тогава аналогия с четене на книга. Ако някой обича да чете книги това означава ли, че може да му се сложи забрана да чете на обществени места. Мойта както и твойта аналогия нямат връзка с пушенето.