За равни права на пушачи и непушачи!
Свържете се с автора на петицията
Re: БОЙКОТ !!!
Хора, направете навсякъде ЧАСТНИ КЛУБОВЕ- на вратата подпис, че си съгласен с пушенето в клуба. Аз вече не пуша, но си спомням още какво ми е било преди и ви разбирам всички. Успех!
пушачите да мислят догодина пред урните
всички загубиха от войната с пушачите
три милиона пушачи избират
За равни права на пушачи и непушачи
защитниците на закона са щедро финансирани
това е бюджета с който се финансира организацията "България без дим"
каквото и да ти говорят да знаеш че става дума за пари.
http://zabrana.bg/about/budget/
нас никой не ни финансира
http://www.facebook.com/groups/szavbg/
Re: Re:
Re:
Материалът е изсмукан от пръстите, но може да прочетете за вредите от пасивното пушене навсякъде.
Re: Re: Re: Re:
Защото мозъкът ви вече е зависим и не може да функционира БЕЗ никотин!!! Борете се за свободата си от зависимостта!
Re:
Законът е в полза на пушачите, не на непушачите! Въведоха го ЗА ВАС!!! Да ви помогнат да се преборите с тютюнозависимостта! И много късно се сетиха!
Re: Re: Re: Re: Re
#485: Гаден ПРОСТ Пушач - Re: Re: Re: Re
В главите на 22 000 души няма нищо, само вашата прелива от мозък :-)))) Освен всички други вреди, прочитайки коментарите тук, се убедих и в това , че тютюнопушенето прави хората АГРЕСИВНИ!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re
прочети във форумите кои са агресивни нали вие ни обиждате ,псувате ,заканвате се със саморазправа,пращате ни в гета вашата наглост няма предел.даже имаше и закани за масови разстрели на пушачи. добре че не ви обръщаме внимание на драсканиците.и за твое сведение ние пушачите сме повече от три млиона.и престанете със съветите не ви ги искаме.възрастни хора сме сами преценяваме как да живеем.не сте вие тези които ще ни определяте начина на живот спрете се вече.
e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
Re: e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
#570: - e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
въображение ли? поне в 20 форума ги има тези коментари.за такива закани някой под съд трябва да отиде.къде дреме службата за борба с кибер престъпленията.ще им изпратя адресите на форумите нека да се оправят с вас
Re: Re: e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
#571: ел команданте - Re: e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
Можеш ли да дадеш линк към някой форум, където непушачи са заплашвали пушачи със саморазправа разстрел и т.н. мАЙ НАИСТИНА ВЪОБРАЖЕНИЕТО ТИ Е НА МАКС
Re: Re: Re: e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
#572: - Re: Re: e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
аз да не съм ти секретарка можеш сам да ги намериш.търсачка не е мръсна дума.
Re: Re: Re: e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
#572: - Re: Re: e: Re: Re: Re: Re: Re: Re
най много ги има във форума на dir.bg
Re: Re:
Самата дума НЕпушач е дискриминационна, защо не се казва НЕалкохолик, НЕкрадец, НЕлъжец.
Има нормални хора и други, които пушат.
| This discussion has been closed. |
БОЙКОТ !!!