Петиция за закупуване на медицински хеликоптери
Пак за хеликоптерите
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Да не говорим за техническите характеристики. Това са 9t машини, прекалено скъпи за тази дейност
Re:
Аз, като пилот на хеликоптер мога да кажа, че това с кугерите е лоша идея по много, много причини. Иначе браво за решението за закупуване на поне един хеликоптер(ако въобще го вземат)макар и да е малко все е нещо
Нали преди няколко месеца беше одобрен проект за закупуване на ДВА медицински хеликоптера? Само на мен ли ми се струва, че всичко започва отначало и тепърва нови проекти, одобрения и т.н. май и тази година ще си останем единствената страна в света без спасителни хеликоптери.
Добра новина, но наистина ли е така !.......
Вярно е че рано или късно ще имаме тези хеликоптери, това което не е наред обаче е че както при много от случайте правителството се размърдва чак когато забележи реален, а не потенциален проблем. Решението за нови въздушни линейки започна да излиза на преден план едва след проблеми със спасителна операция в Стара Планина преди няколко дни....... Интересен факт е че в много случай хората с право на решения са с нисък коефициент на интелигентност, а хората които имат наистина какво да кажат често са безгласна буква. Да се надяваме че в бъдеще властови позиции ще оглавяват хора които имат достатъчно интелект за да си представят проблемите и да ги разрешават още преди те да са възникнали. При болшинството на днешната управа висшата ментална способност в света на приматите наречена въображение често отсъства , което се доказва от липсата на каквато и да е стратегическа позиция по който и да е въпрос.