Петиция за закупуване на медицински хеликоптери
Успех
Благодаря Ви!
Благодаря,че ни информирате винаги,както и за петицията също Ви благодаря!!!
Благодаря !
Радостна новина, благодарности на инициатора и на всички, които го подкрепихме, дано само обещанието на управляващите не отшуми и се забрави. Трябва да следим развитието и да се борим докато това стане реалност.
Здравейте, казвам се Ваня Кирова.. Момичето, което падна от североизточната стена на вр. ДЖАНГАЛ. Аз съм, онова момиче за което не изпратиха хеликоптер въпреки уговорките, обещаните суми... И тн. Лично г-н Борисов беше помолен за съдействие.. Отговора-.. "Какво търси там?".. Аз оцелях.. След близо 10 часова акция. Тези хора нямат идея за нуждата и искането! За тях е безумен разход.. Повярвайте ми! Колко планинари има от тях там? Аз вярвам обаче, че какъвто и да е поривът за осъществяване.. Той ще се случи.. Вярвам..
☺☺☺☺☺ Чудесно! Добра новина!
Браво! Дано да се случи, макар че е много тъжно хората да бъдат инициатори и да просят благоволението на тези, които живеят от нашите данъци да осигурят нещо животоспасяващо... Още по-тъжното е, че хеликоптерите са само капка в океана на всички необходими неща, които в нормалните държави ги има, без да се налагат петиции. Тик-так...
Надявам се наистина да се случи!