ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА или ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ

ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА или ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ / Съобщения / Гражданска акция / Коментари


Гост

#1

2017-05-02 18:08

Колеги, това за къщата на арх. Фингов е чудесна новина! Интересно, че никой от медиите не пише за нея. Но една птичка пролет не прави...Общината беше обещала и за други къщи да вземе решение - сред тях са Захарна фабрика, кино Възраждане, къщата с ягодите и др.
Преди години други колеги протестираха против събарянето на къщата на министър-председателя Никола Мушанов като направиха некролози на застрашените къщи и ги разлепиха по околните стени и стълбове. Можем отново да поръчаме некролози със снимки на следващата порция къщи, на която готвят унищожаване. Това е моето предложение. Поздрави и успех на всички, които се борят да запазим нашето наследство...

Гост

#2

2017-05-04 07:15

Здравейте,
Много добра идея, а бихте ли желали да я публикували на страницата на общност Културно наследство, архитектура и памет, както и изпратите този кратък коментар със снимки, за да експонираме тези инициативи?

Гост

#3 Re:

2017-05-06 18:22

#2: -  

 Да, няма проблем да я публикувате и да я осъществите. Достатъчни са само снимки на застрашените паметници и леко дизайн оформление на некролозите с кръст и с текстово възпоменание "а ла некролог". 

Успех!




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...