Против дискриминацията над българските ученици!
Свържете се с автора на петицията
Гост#251 Oct 25, 2016, 11:09
Коментарът е излишен!!! НАшите деца са вече втора ръка граждани в собствената си родина. Има пари за циганета и бежанчета а за нашите? НА мен ми е лесно с дъщеря в 12-ти и син в 10-ти клас с 219 лв пенсия и на свободен наем? Ще спим ли още БЪЛГАРИ??????
Гост#252 Oct 25, 2016, 11:22
Искам да остана в българска България! Искам децата ми да живеят и работят тук. Затова и законите не трябва да са срещу това мое желание....Какво повече!
Гост#253 Oct 25, 2016, 11:40
Стига с тези милосърдия по отношение на малцинствата ! Като искат да са равноправни да се борят както го правят всички граждани на България. А тази дърта куковица на съд за нарушаване на Конституцията .
Гост#254 Oct 25, 2016, 11:43
Защото не е справедливо и разумно да се дават привилегии само на малцинствата.
Гост#255 Oct 25, 2016, 11:53
Бих подписала хиляди пъти тази петиция. Мисля, че се налагат и по-мащабни действия.
Гост#256 Oct 25, 2016, 11:54
Време е да спрем да толерираме мързеливите и хитрите цигани.
Гост#257 Oct 25, 2016, 12:06
Защото моето дете е българче и заслужава същите облаги...
Гост#258 Oct 25, 2016, 12:22
Това е гавра с българския данъкоплатец от хора, които са си втълпили, че могат безнаказано да разполагат с парите му!!!
Гост#259 Oct 25, 2016, 12:32
Защото ми дойде до гуша НЕ-българи /анти/ да колят и бесят! Каква е разликата между робското и сегашното арогантно унищожаване на децата ни-българчета? Питам се - къде сте, българи, от това анти-българско правителство и защо толкова Ви е страх да строшим главата на змията просветна министерска, както е записано в патриотичните ни песни! Как е възможно никаква официална реакция от никакви институции по повод етническо насаждане на разделение в населението?!? Ето поради това гласувах.
Гост#260 Oct 25, 2016, 12:32
Поредната гавра с българските деца!
Гост#261 Oct 25, 2016, 12:37
Децата на България са както ромчетата така и българчетата.
Не може да се извършва дискриминация на българчетата , както се дава на едните така трябва да се дава и на другите.
Не може да се извършва дискриминация на българчетата , както се дава на едните така трябва да се дава и на другите.
Гост#262 Oct 25, 2016, 12:50
Това е пълна дискриминация срещу България и българите! Бесилото ви е малко Кунева
Теодор Георгиев#263 Oct 25, 2016, 12:52
Организация на протестни действия
Здравейте,
Надявам се, освен да излеем гнева си и да дискутираме по тази тема, би било възможно да се обединим в социалните мрежи и самият инициатор на тази петиция да организира митинг/шествие, с което да наблегнем по-видно върху този проблем и естествено да достигне до широк брой от медии и най-вече граждани на нашата държава.
Поздрави
Гост#264 Oct 25, 2016, 13:10
Това продажно същество -Кунева, крайно време е да стане постоянен клиент на женския затвор. За цялостен принос в съсипването на България
Гост#265 Oct 25, 2016, 13:13
Защото ни писна от това да си затварят очите за всички цигански престъпления, както и това, че са просто едни паразити на наш гръб.
Гост#266 Oct 25, 2016, 13:13
Подписвам тази петиция,защото съм вече бивш учител/пенсионирах се наскоро ,по-рано 3 години/.Наясно съм с проблема за обучението на циганите,против дискриминирането на българите в собствената ни държава/не само в училище/ съм.Смятам,че това е предизборна агитация на циганите в този момент.
Моите внучета са дискриминирани,защото не получават майките им детски надбавки.Децата ми са учили и с труд и лишения са постигнали нивото ,на което се намират,а мързеливите цигани получават всичко наготово.Против това съм!
Моите внучета са дискриминирани,защото не получават майките им детски надбавки.Децата ми са учили и с труд и лишения са постигнали нивото ,на което се намират,а мързеливите цигани получават всичко наготово.Против това съм!
Гост#267 Oct 25, 2016, 13:15
Непрекъснато се тръби от нпо-та и либерални безумци - как се дискриминират разни етноси , навлеци-пришълци , неформални елементи . Но когато се дискриминират Етнически Българи - ИЗДЪРЖАЩИ ПРОДАЖНИТЕ пОлитици - веднага започват увъртания - ама то трябва . Малко ли богати цигани има - и техните деца са неграмотни . Ако беше станало обратното - някой да предложи стипендии на Български надарени деца - веднага щяха да се задействет Антибългарските бхк , отворено общество , КЗД , посолства и какви ли не либерални еЛементи . НО НАЙ-ВАЖНОТО Е лИБЕРАЛНИТЕ ПАРТИИ ВЪН от Властта . Докато те са на власт НИЩО ДОБРО не ни чака . Само ще издържаме паразити и политици Безродници !!!
Гост#268 Oct 25, 2016, 13:17
Защото съм против ромите да получават стипендии а за нашти деца да няма стипендии. Не е честно и правилно
Гост#269 Oct 25, 2016, 13:29
Защото ми писна да дискриминират доброто и надеждното за сметка на упадъчното и безперспективното!
Гост#270 Oct 25, 2016, 13:30
Подписах тази петиция защото ми омръзна да се подиграват с нашите деца за сметка на циганските. За мойте не съм получил и стотинка а внасям доста голяма сума като осигуровки и данъци.
Гост#271 Oct 25, 2016, 13:32
Не са ли достатъчни помощите на ромите ,че и стипендия в училище да им се дава .За какво ли не взимат -за социално слаби,за самотни майки,за евро рома и незнам си още кви ли не.А дори и не си правят труда да си плащат сметките и данъците .Тези пари идват от нашия джоб нали, тогава защо нашите деьа са лишени от тази стипендия за сметка на ромите.
Гост#272 Oct 25, 2016, 13:35
Дискриминация, дискриминация, дискриминация! Това не е от сега! Ние, българите отдавна сме чужденци в собствената си държава!
Гост#273 Oct 25, 2016, 13:42
Майка съм на двама сина, големият ми син навърши 20 години, сега е студент редовно обучение и поради тази причина делят доходът на 3 / големият ми син вече не е член на семейството- въпреки че моите разходи са в пъти по- големи за квартира и издръжка/ и съответно малкият ми син не получава детски надбавки, детето е пълен отличник в най- елитната за Добрич гимназия- ЕГ. Как да му обясня че той ще получава 20 лв стипендия за успех въпреки усилията, а на цигането само защото присъства в училище ще получи 60 лв. С какво циганчето е по стойностно от моето дете? Омръзна ми да бъда дискриминирана в собствената ми държава.
Гост#274 Oct 25, 2016, 13:48
Защото съм против разделянето по етноси на българските деца. Всички трябва да бъдат с равни права. От 20 години държавата се мъчи да интегрира ромите като цяло. Но искам да попитам управляващите - как да се интегрират хора, които не желаят, защото е по-лесно да лежът на гърба на държавата и тя, тоест всички ние - съвестните дънеопладци. Унижават ни и ни обиждат в собственната ни държава.
Водомил#275 Oct 25, 2016, 13:48
Дискриминация в най-чист вид! Оставка и публичен линч за Пръмовица...
| This discussion has been closed. |