Спиране на държавните субсидии на НП НПО на и за хора с увреждания
Свържете се с автора на петицията
Подписвам петицията,защото семейството ми е пряко ощетено от безхаберщината и бюрокрацията в България
Безотговорността на държавата България, в лицето на правителството и политиците с отношението си към хората с увреждания и техните семейства е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ГЕНОЦИД!
Защото смятам, че е несправедливо това субсидиране на една шепа организации, които имитират някаква социална дейност и не защитават правата на хората и децата с увреждания, както би трябвало! За 8 години през който отглеждах детето си с увреждания, не съм забелязала нито една от тези организации за направи каквото и да било за нас!
Re:
Аз съм против тази петиция и няма да гласувам. Мисля, че борбата тук е кой да докопа кокала. Смятате ли, че ако се раздадат субсидии на всички регистрирани организации на хора с увреждания /не знам какъв е броят им сега, но реално ще се регистрират сдружения мама, татко и аз/, парите ще стигат до нуждаещите се? Както с политическите партии - ще се издържат определени хора и нищо няма да остава за нуждаещите се.
Re: Re:
ПЕТИЦИЯТА е за спиране на субсидиите и проверка за какво са изхарчени милиони пари от джоба ни .Хората с увреждане мизерстват и гладуват .а национално представителните НПО пируват за тяхна сметка .ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ на НП НПО смучат пари от субсидиите и за лични заплати печелят от уврежданията на децата ни в размер на 10 инвалидни пенсии минимум. КОКАЛА ЩЕ ГО ПУСНАТ КОЛКОТО И ЗДРАВО ДА СА ГО ЗАХАПАЛИ И ПАРИТЕ ЩЕ ОТИДАТ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕНА ХОРАТА С УВРЕЖДАНЕ!
Re: Re:
Вие от кое национално представлтелно НПО СТЕ ТА СЕ ПРИТЕСНИХТЕ ЗА КОКАЛА
Къде в петицията прочетохте, че се искат субсидии за НПО= ИСКА СЕ СПИРАНЕТО НА СУБСИДИИ !
Аз съм против тази петиция и няма да гласувам.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |