Да спасим кв. ЛАГЕРА! НЕ на застрояването на зелените площи, детските и спортни площадки в квартала
Свържете се с автора на петицията
Живея в "Лагера" и не искам малкото терени без сгради и паркирали коли да намалеят!
Стига с тези сторежи! Направете паркове, направете велоалеи, тротоари. Няма вече къде да се ходи пеша, няма достатъчно широки улици, няма въздух! Само блокове и блокове! Това не е град вече!
''От един прекрасен тих квартал Лагера започна да се превръща в кочина. Презастрояване, пренаселване, лоша инфраструктура, разбити улици, липса на тротоари.''
Такова е и моето мнение и наблюдения. Живяла съм около този квартал. Подобна участ имат кварталите Мотопистата, Красно село, Княжево, центъра на София, около женския пазар е заприличал на тоалетна. Вече няма, хора, които да чистят по улиците, няма хигиена на хранене, хвърлят се мазни хартии, бутилки и пр по улици, градинки, детски площадки. Един прекрасен град с чудесни квартали, нашият град София, се унищожава пред очите ни от шепа алчни, продажни престъпници, подкрепяни от правителствените администрации..Срам
Честит празник на независимостта на България!
Подписах тази петиция, защото смятам, че когато става въпрос за застрояване на междублокови пространства, зелени площи, градинки, детски и спортни площадки трябва да се вземе под внимание и мнението на живущите в съответните квартали. Трябва да има публичност на подобни "общински решения". Какво означава: "обявен от публична общинска собственост в частна"? Когато дойде време за избори агитацията е повсеместна, а подобни "общински" решения пряко касаещи живущите стават известни "пост фактум".
Не съм гледал картите и за застрояване, но ако има такова съм против.
Не съм гледал картите и за застрояване, но ако има такова съм против.
Готов съм да участвувам във всички законови действия на организацията.
2. Улиците край училищата в тях се превърнаха в паркинги за приходящи, а замърсяването е извън контрол.
| This discussion has been closed. |