Peticiq.com

В подкрепа на "писмото срещу Ирина Бокова" на Евгений Михайлов

Авторът няма връзка с г-н Михайлов

Гост#1 Aug 06, 2016, 09:32
преброяване на дивите зайци
Гост#2 Aug 06, 2016, 10:00

Аз споделям напълно възгледите на г-н Михайлов относно писмото му срещу другарката Бокова! Не желая подписа ми да бъде изтрит!!!

Борислав#3 Aug 06, 2016, 11:33

Петиция

Споделям напълно възгледите и оценката  на г-н Евгени михайлов относно кандидатурата на г-жа Ирина Бокова и не се отказвам от подписа си. Ползвам се от случя отново да изразя адмирациите си към г-н Михайлов за проявената гражданска смелост както и към всички онези, които изразиха с подписите си своята гражданска позиция по темата. Желая им здраве и смелост, която, изглежда, ще ни бъде нужна още повече в моментите, които преживяваме.

Гост#4 Aug 06, 2016, 13:01
Г-жа Е.М. да е чела какво подписва!!!
Гост#5 Aug 06, 2016, 13:10
Hallo Nikolaj, s podpis A.Bone podpisva petiziajta sre6tu Irina BOKOVA.
Гост#6 Aug 06, 2016, 13:13
Ufff i Tuka li ste se parkiarali? PAK FALSHIVA STRANIZA, FALSHIVI AVTORI...:-(
Николай Цеков#7 Aug 06, 2016, 18:02

Re:

#6: -  

Името ми е лесно откриваемо и не можете да ми прилепите каквато и да е политическа ангажираност или принадлежност. Вашето име не го виждам, като ще си говорим за фалшиви автори...

Ако може - на български или английски, шльокавицата е израз на крайна простотия.

Гост#8 Aug 07, 2016, 12:15
Г-н Цеков,
Благодаря за тази възможност( винаги има заблудени "червени бабички" и др. подобни антибългари), но аз се надявам, че моят подпис ще остане сред тези, които ненавиждаме несъстоялата се лустрация единствено в България, и срещу продължаващото назначаване на "червени" другари и другарки, в разрез с проевропейската ориентация на страната ни.Благодаря още веднъж и на
г-н Евгений Михайлов за възможността, която ни даде, за да се чуе и гласа на българи, като мен.
чичо#9 Aug 08, 2016, 04:34

Червената зараза Бокова шеф на ООН- срам за човешката цивилизация!

Гост#10 Aug 09, 2016, 17:46

Бокова  е срам за България.Напълно одобрявам писмото на Е.Михайлов.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.