В подкрепа на "писмото срещу Ирина Бокова" на Евгений Михайлов
Авторът няма връзка с г-н Михайлов
Аз споделям напълно възгледите на г-н Михайлов относно писмото му срещу другарката Бокова! Не желая подписа ми да бъде изтрит!!!
Петиция
Споделям напълно възгледите и оценката на г-н Евгени михайлов относно кандидатурата на г-жа Ирина Бокова и не се отказвам от подписа си. Ползвам се от случя отново да изразя адмирациите си към г-н Михайлов за проявената гражданска смелост както и към всички онези, които изразиха с подписите си своята гражданска позиция по темата. Желая им здраве и смелост, която, изглежда, ще ни бъде нужна още повече в моментите, които преживяваме.
Re:
Името ми е лесно откриваемо и не можете да ми прилепите каквато и да е политическа ангажираност или принадлежност. Вашето име не го виждам, като ще си говорим за фалшиви автори...
Ако може - на български или английски, шльокавицата е израз на крайна простотия.
Благодаря за тази възможност( винаги има заблудени "червени бабички" и др. подобни антибългари), но аз се надявам, че моят подпис ще остане сред тези, които ненавиждаме несъстоялата се лустрация единствено в България, и срещу продължаващото назначаване на "червени" другари и другарки, в разрез с проевропейската ориентация на страната ни.Благодаря още веднъж и на
г-н Евгений Михайлов за възможността, която ни даде, за да се чуе и гласа на българи, като мен.
Червената зараза Бокова шеф на ООН- срам за човешката цивилизация!
Бокова е срам за България.Напълно одобрявам писмото на Е.Михайлов.