НЕ искаме ул. Шишман да бъде пешеходна!!!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията НЕ искаме ул. Шишман да бъде пешеходна!!!


Anonymous

#1

2011-08-10 14:39

луда работа, от 28 години живея в центъра и да, ходя по заведения, но това да ти се случва под прозореца е просто недупостимо! Не стига, че няма къде да паркираме по принцип, ами сега съвсем!!!!!!

Гост

#2

2011-08-25 10:22

Бих се подписала отново, ако трябва, че не искам ул.Цар Шишман пешеходна.
Бих се подписала и в петиция против различните мероприятия като например "София диша". Особено в началото, когато се провеждаха, беше толкова шумно, музиката се чуваше чак на планитата Витоша, а на нас бе под прозорците ни. Какво представлява това мероприятие - изнасяне на маси на улицата да се пие. Не стига, че по цели нощи слушаме пиянските изцепки на клиентите на заведенията около нас. То не са барове, ресторанти,дискотеки. По цели нощи пият на улицата дори, викат, уринират...
Защо "София диша" не се проведе в близката градинка, пред НДК... А има и много други места далече от живущите, които с нищо не са заслужили да им се отнема от почивката и че живеят в центъра.

Гост

#3

2015-05-24 08:55

Правенето на Витошка пешеходна улица я превърна в кръчма и уби магазините. С това се цели насилсвеното им закарване в МОЛ-овете, които страдат от липса на клиенти. Дали всички ние наистина искаме да пазаруваме САМО там?
Пешеходните улици създават много затруднения. В София и сега има силна нужда от парко места, нека общината действа в посока да създаде нови, вместо да изземва част от съществуващите и да създава затруднения на живеещите и работещите в т.нар. Пешеходни зони. Града трябва да е удобен за всички, а не само за някои.
Пешеходец от центъра

#4

2016-01-12 17:16

Колкото повече пешеходни зони и забрани за паркиране, толкова по-скоро центърът пак ще стане по-добро място за живеене.

Като човек, живущ в центъра, ми омръзна постоянно да прескачам паркирани коли по ъглите на улиците и разбиващи тротоарите и да дишам прах. Който иска да живее в центъра и да кара кола, нека си купи гараж. В цивилизования свят цената на паркирането е основен разход на тези, които държат да карат кола. Ако ви е много - билетът за градски транспорт е 1 лев, а карането на колело е безплатно.