За гласуване по пощата на българите в чужбина (най-евтиното)
Свържете се с автора на петицията
Няма да мине номера на кучката на Хуйло Тиквоний Вола да отнеме силата на българите!
Вече участвах в изборите за местно самоуправление в Германия, което се извършва по желание по пощата или на място в деня на изборите. Смятам че това е много удобен и лесен начин за упражняване правото на глас.
Защото се предлага просто решение на проблема Де да можеше и ние в България така да гласуваме не виждам какво пречи
ние бьлгарите живеещи в чужбина можем
да изменим сивата реалност в Бьлгария
с нова която трябва да помогне на нормалните
честни хора да живеят достойно .
Австрия
С гласуване по пощата обърнаха изборите за президент в Австрия. Представям си в България какво чудо ще е ... Не вярвам в това!
По конституция, след като съм български гражданин( а аз съм), ограничаването на правото ми на глас е подсъдимо.
Подписах тази Петиция, защото в чужбина се намира една голяма част от младите и интелигентни българи. Трябва да добавите в Петицията гласуване по пощата и за живеещите в страната, както в Австрия, вместо електронно гласуване. Това е по-евтино, по-сигурно и по-удобно за много хора.
"Български граждани от страната и от разни краища на света се обединяваме около предложението за въвеждане на гласуване по пощата за българите в чужбина, в държави, в които това е разрешено от местните закони, и е възможно да бъде извършено без заплаха за националната сигурност на България."
Алоо... Създателите на петицията в Северна Корея ли живеят?
| This discussion has been closed. |