Искам да гласувам! Срещу недопустимите изменения на Изборния кодекс
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Напълно съм съгласна с Вас. Имам близки, които избраха да живеят и работят в чужбина и не съм съгласна те да ми определят коя партия да ме управлява. Не внасят нищо в бюджета ни. Може би е най-добре да има проведен референдум в България и живеещите тук да определят дали бг емигрантите да гласуват на изборите.
Re: Re: Re:
Напълно подкрепям предложението за референдум дали емигрантите да гласуват. Не може ние да сърбаме попарата на тези, които си живуркат в чужбина и нямат намерение да се връщат. Те са дали своя глас като са се преместили и нямат право да решават нашата съдба.
| This discussion has been closed. |
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.
Re: Re:
#272: АЗ - Re:
Напълно съм съгласна. Който е заминал да учи или е за кратко там нека да гласува. Но човек, който се е установил там дългосрочно, смятам че няма право да определя това, което се случва тук. Все пак ние ще живеем следващите 4 години с избраните, а не те. Освен това не забелязвате ли, че на сайта на ЦИК всеки път гласовете от чужбина са на първо място за ДПС и то с голяма преднина.
https://results.cik.bg/pi2014/rezultati/32.html
Другото, което също не е редно хората с двойно гражданство да гласуват и в двете страни. Трябва да гласуват само в страната, в която живеят. Значи имам познат, който ще гласува за американския президент пък и за тукашния. Не е редно. Да си гласува само за американския след като вече повече от 15 години живее там. И стига вече с това, че само от българите в чужбина идват парите тук. Айде стига се изтъквахте.