Искам да гласувам! Срещу недопустимите изменения на Изборния кодекс
Свържете се с автора на петицията
Безобразие! Вместо политиците в Родината да измислят как да върнат българите в България, те гледат само как да ги отсвирят още повече!
Мила РОДИНО!!!!
#КОЙ отново в действие.
Защото искам всички истински Българи извън България да имат право на глас и защото тези Българи милеят за България!
Аз съм българка и желая да имам право на глас. След като спазвам законите в България и съм редовен данакоплатец имам право на глас.
Безобразията трабва един ден да приключат!
Пеевски замина, дя живее боко!
Защото управляващите нарушават конституционните ни права!
Неморално е, да ме лишават от правото ми да гласувам! След като плащам данъците си в България! След като вече 15 години плащам сгради инсталации, дялово разпределение и т. н. без да живея в България, и съм БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНКА, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МЕ ЛИШАВА ОТ ПРАВОТО МИ ДА ГЛАСУВАМ!!!
За да гласуват всички българи по света
Аз съм българка и искам да гласувам
Аз съм българка и искам да гласувам. Като много икономически имигранти, аз чакам да се върна с нетърпение след пенсионирането ми у нас и гласуването е начин да изразя моята отговорност към съдбата на България. Аз не съм избягала в друга държава, а САЩ ми предложи отлични възможности за развитие и преди всичко да имам възможност да се грижа за семейството ми в България - моите родители и брат ми, които без моята помощ не биха могли да живеят.
Защото всеки българин има право на глас, независимо в коя точка на света се намира!
Защото съм българин и всичко българско не ми е чуждо и не искам да бъда отписан като мъртва душа. От 1993 година живея и работя в САЩ, не съм родоотстъпник, жиеея с очакване животът в България да нормализира, да има закони валидни за всички и никой да не е недосегаем. Да има здравеопазване и грижа за възрастните и тогава ще се върна да живея в България.
Подписах тази петиция,понеже не искам кретените в Народното Събрание да продължават да решават нашите съдбини без ни най-малко да се съобразяват с нас.Предлагам организиране на нова петиция,с която да искаме включването в избирателния закон контролиращ елемент- "ОТЗОВАВАНЕ" на депутати
| This discussion has been closed. |