НЕ на закона за незаконния тунинг
Свържете се с автора на петицията
Re:
Точно! Едва ли колите с спортно окачване и по-хубави джанти са проблема на обществото!
koi e izmislil tova e pulen negramotnik ili moje bi samo svur6ili parite i v djoba i se 4udi po kakuv bezumen na4in da otkradne malko ot horata s modificirani koli hora poglednete se v ogledaloto i togava slagaite razni bezmisleni zakoni vijte tazi durjava na kakvo deredje e a tova dali moita kola e modificirana i me spre nqkoi podkupen 4i4ko policai i mi napishe globa nqma da se opravqt ne6tata s tozi zakon 6te stane o6te po zle
Re:
Напротив, това трябваше отдавна да бъде направено,но не само фиктивно- ами и да функционира,защото по пътищата се движат какви ли не подобия на автомобили.
Защото никъде по СВЕТА няма такава простотия като НЕЗАКОНЕН ТУНИНГ
Re: Re:
Тези подобия на автомобили са в това състояние защото най-вероятно проблема е в доходите на собственика, цените на стоките в Б-я, кадърните майстори с големи претенций и най вече качествените услуги където се предлагат в Б-я. А и не мисля че една добре модифицирана кола е по-опасна от една 25г. Занемарена изгнила и в неизправно техническо състояние!
Re: Re: Тунинг
И какъв е проблема че колата е тунингована а? Ти с твая опел кадет от 86 г. който е стоков но половината е изгнил и е пред разпадане непотдържан , мислиш ли че си по безопасен от колкото аз с моята тунингована кола каято свети отвсякъде и да чуя леко потропване и веднага е в сервида? За нас колите не са просто средство да се придвижим от точка А до точка Б а хоби....начин на живот...ако искаш като наши деца , които винаги са в добра форма. Тяка че не ми говорете глупости а първо спрете раздрънканите бараки които се движат по пътя и редовно стават инциденти поради технически проблеми в тях....
Абе господа ненаядени свине до кога ште мислите тези ъпсурди зашто не вземете да оправите другите проблеми ами се заяждате кой автомобил бил тунингован зашто не спрете да крадете от народа намалете ваште заплати спрете да карате коли за по 100, 200 хиледи лева изроди такива ненаядени
| This discussion has been closed. |