Петиция в защита на Динко Вълев от нападките на БХК
Свържете се с автора на петицията
Има места от където можеш да влезеш законно в една държава. Всеки друг начин е нарушение на законите й. Динко Вълев е заловил нарушители. Изпълнил е дълга си на българин. Или според БХК трябва да наградим каналджиите за дето помагат на горките нарушители?
Браво Динко
Това е да ти стиска да скочиш на група талибани за разлика от охранителните гранични "органи" дето драките им пречат и само някой лев гледат да изкарат от трафика.
Аз бих гътнал един за да траят другите.
Представете си какъв стрес би било да ти изкочи група талибани от храсталака .... да се радват че няма убити да е... мама им чаршафосана.
Защото съм горд българин националист и заради такива говеда като тези институции и неправди съм принуден да работя и живея в чужбина.Във всяка една държава има закони само в България няма,тоест има но не се спазват от никого.
Re:
Съгласен съм с вас, както и всички, които са писали коментари досега. Не можем да разчитаме, че правителството, дебелогъзите еврочиновници, САЩ или арменския поп ще ни пазят. За съжаление се стигна дотам, че сме се превърнали в една територия с затихващи функции, която е не субект, а обект на геополитиката. Заради това, единственият избор, които ни остава е да се самоорганизираме и да защитим това, което си е наше. Още повече, че не направим ли нищо по проблемите на България (а бежанците и своеволията на БХК и др. отродници са от най-големите ни проблеми), то ще останем в историята като народа, който предпочете да се спасява поединично или да лежи в летаргия, когато света се срути върху главата му
| This discussion has been closed. |