Петиция в защита на Динко Вълев от нападките на БХК

Петиция в защита на Динко Вълев от Ямбол, чийто живот предстои да бъде почернен от Българския Хелзинкски комитет. От комитета са сезирали прокуратурата. Вината на Динко Вълев е, че изпълнява дълга си като български гражданин и пази страната ни, когато институциите, политиците и всички отговорни фактори чакат решения от чужбина и не смеят да затворят или защитят адекватно границата. Нека всички български граждани да подкрепим Динко, защото утре БХК ще поискат да вкарат в затвора и други хора, които се самозащитават или правят добро на България. Твърде много престъпления са оставали ненаказани заради БХК. Твърде много майки са били почернени, защото БХК все защитават нечии права. Твърде много българи са пострадали заради тази организация. В тези турбулентни времена, когато самото съществуване на България и европейската цивилизация е заплашено, последното, от което се нуждаем е БХК да решава кой да влиза и кой да не влиза в затвора.

Време е произвола на тази организация да спре! Да покажем солидарност с Динко и да докажем, че ние българите не сме втора ръка хора, които ще бъдат мачкани от разни чуждестранни организации като БХК! 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам С.Миланов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...