Петиция в защита на Динко Вълев от нападките на БХК
Свържете се с автора на петицията
А как е трябвало да се постъпи ,нищо лошо не е направил заловил ги е,обадил се е на полицията и сега ще го съдите .Неграмотници, продажници изгонихте целия народ от държавата и продължавате до тъпчите народа с вашите коромпирани и неграмотни институции
Re:
Питате ме защо подписах петицията-то се знае защо,защото съм българка.По скоро бих се обърнала с питане към всички вас приятели,не може ли да направим петиция за анулиране или закриване на този хем Български ,хем Хелзински комитет.Що за глупост е това?Или пак някой ,за да смучи европеиски пари е готов и брата си да предаде.Съжалявам за невежеството ми просто незнам как дейстават и какви права имат тия прословути комитети, Хелзински ли са, Български ли са ?
Бих подкрепил и създаването на наистина народна армия,която да измете продажните БХК и цялата политбандитска класа.......В България има БАНДИТОКРАЦИЯ!!!
Престъпниците и терористите на съд! Това е държавна граница, не е както да минеш на съседа оградата, че да му отмъкнеш дървата, не че няма да яде бой влезлия де, но така си е думата, може и друго да намаже покрай едни дърва! Та ние сега, спорим Динко дали бил Герой, или лошо постъпил. Ми разбира се е Герой, та той възпря една камара нарушители на нашата граница, пък и нито ги е бил, нито други работи де!!! Така че, заслужава орден Стара планина трета степен!!! Трета степен, за това че не ги пребил!! Аз ако бях ги хванал, нямаше да има такъв медал за да ми го връчат, не само бой, ами и на чатала на дървото, та да му държи влага кога е влязъл в България, кога си седне на дирника!!!
Подкрепям те Динко и всички българи християни който защитават България
Защото Динко Вълев е прав да защитава България
Re:
Динко е истински българин и патриот! Той трябва да бъде награден ,че пази границата ни,а не да бъде съден.Абсурдно и нелепо е да бъде подведен под отговорност,за това,че е заловил сам нарушителите.Когато държавата нехае,на хората не им остава нищо друго освен да вземат нещата в свои ръце и да се защитават както могат#1: -
| This discussion has been closed. |