ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА „КЪЩАТА С ЯГОДИТЕ“

ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА „КЪЩАТА С ЯГОДИТЕ“ / Съобщения / Музей за история на София / Коментари

ПВ

#1

2016-02-29 20:46

Дано има ефект.


Гост

#2

2016-02-29 20:58

По принцип, административният орган трябва да направи проверка и да даде становище по подаден пред него сигнал в рамките на 14 дни, а ако въпросът е сложен и изисква повече време - в рамките на 30 дни, като уведоми подателя на сигнала за удължаването на срока. Подайте нова молба, с която поискайте да се даде отговор в законовите срокове. Производството е по Адмиинстративно-процесуалния кодекс, ако няма отговор и на тази молба, можете вече да подадете жалба пред административния съд. В момента пиша малко по памет, но има точни правила в АПК.

Гост

#3

2016-03-01 10:06

Много се надявам, че г-н Златев достатъчно е забогатял на наш гръб, за да си позволи удоволствието да остави поне една от малкото радости за очите ни и не само да остави, а и да се погрижи за нея след като се е сдобил с право на собственост върху тази прелестна стара сграда. 


Гост

#4

2016-03-01 10:31

За съжаление, не е само тази къща апетитна за мутреното общество! Къща на ул. Славянска 28 преди 2 месеца беше разрушена, за да изникне един куб -магазин за козметика. На ул. Славянска 13 е една от най-хубавите къщи в София. В момента е необитаема и предоставена на наркомани и цигани, което ще доведе до постепенното и разрушаване. В бившия ресторант Крим тихом -мълком се разкопава градината , поставя се караулка за охрана. Кого ще пази и от кого? Столичната община постепенно и предумишлено разрушава историята на София. Кой от тази община може да милее за този град? Те не го познават!


Гост

#5

2016-03-01 17:56

Явно някой бюрократ има интерес да се загуби документацията с надежда да спрем с неудобната позиция...уви, няма как. Очакваме развитие на нещата и да се разбере какво и къде, както и защо е зациклил процеса.

Гост

#6

2016-03-02 06:44

Старите чиновници, наричани днес "администратори", казват: "ДУМА В ПАПКА НЕ СЕ СЛАГА". А мъдрите граждани, нуждаещи се от адекватно обслужване от горните, на свой ред действат според поговорката "БЯЛА КНИЖКА В ПАЗВА МНОГО НЕЩО КАЗВА". =>
ПРЕСТАНЕТЕ ДА КОМУНИКИРАТЕ СЛОВЕСНО - ДУМИТЕ ОТЛИТАТ И СЕ ЗАБРАВЯТ МНОГО ЛЕСНО!
ОСВЕН ТОВА СЕ ОТРИЧАТАТ, ИЗОПАЧАВАТ ИЛИ СПЕСТЯВАТ... ЗАТОВА - ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ И... ПИШЕТЕ!
(Все по-нагоре и по-нагоре - нали трябва да има контрол "от горе"... И не се притеснявайте, че за хартията за писма щели да се отсекат еди-колко си дървета... делото, за което ще бъдат пожертвани е в полза на всички, а не на няколко комбинатори... А също, ако спасителите успеят Къщата с ягодите да оцелее, колко му е да се организират и да залесят с фиданки спекулативно обезлесени и умишлено опожарени местности - ДРУГ ВИД БЪЛГАРСКИ ЦЕННОСТИ...)

Гост

#7

2016-06-15 18:34

собственика е мутра и не му пука.Само с общината трябва да се говори или с Б.Борисов. Идват избори и ще обърнат внимание.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...