Срещу номинацията на убиеца Джок Полфрийман за Човек на годината
Свържете се с автора на петицията
Искам да попитам БХК - бихте ли ме номинирали за "ЧОВЕК НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО", ако ви нападна в гръб с нож и ви заколя?
Или има специални условия?
"Да си чужденец или изрод и да убиваш българи" ?
Явно в моя случай "Да съм българин убиващ изроди от БХК", няма да отговоря на изискванията!
Ne namiram za normalno UBIETS da stane Chovek na godinata !!!
Тази номинация е обидна не само за близките на убитото момче, тя е такава за всеки нормално мислещ гражданин. Въпросният номиниран трябва цял живот да изкупува греха си и ако е направил нещо добро, го прави за спасението на душата си, евентуално, или, по-вероятно - за защита на собствените си права. Той не може да бъде положителен пример за цялото общество, а за определен кръг от хора - престъпниците в затвора - нека там в институцията си го номинират за каквото си искат. БХК какво послание изпращат към хората : "Убивайте, не се притеснявайте да вършите престъпления, това няма да попречи да се прекланят пред вас, престъпниците сега са на почит, а честните и почтени хора са идиоти .." ?!
ДЖОК Е НЕВИНЕН !
ОФИЦИАЛНО
Феновете постигнаха своята цел - БХК отстрани номинацията на Джок Полфрийман
И аз подписах и подкрепям изцяло кампанията. Изключително безобразие, таргична наглост да номинират убиец за награда и след това тихомълкомом да се борят за неговото освобождаване. Няма дс стане! А този Хелзиндки комитет трябва да бъде съден и закрит!
Вместо да бъде екзекутиран за убийство на този ще му дават награда хахаха Браво. ето до какво състояние на морал и човешки добродетели ни доведе т.нар. ''демокрация'', която ни беще натрапена преди години - със синя революция. Това е един много лош пример за подрастващото поколение, плюс аз чух как се изказваше един от българските защитници от хелзинския 'комитет'. Гоореше глупости, несвързани неща, лишени от всякаква логика и разумност. Явно и на него са му натрапили отвън това ''решение''. Позор и Затвор за бъл.хел ком.
Писна ми!
| This discussion has been closed. |