Не на подигравката със сигурността на България!
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на подигравката със сигурността на България!
комитата |
#26 Re: Албена2015-11-03 19:24Да са исклесам у тиганята, где ти топът деца! |
Гост |
#272015-11-03 19:33Имам съпруг, който е бивш пожарникар и аз и моето семейство знаем какви усилия и всеотдайност изисква тази професия. Знаем какво значи да бъде винаги на разположение - да нямаш семеен празник в продължение на 28 години, да трепериш за живота му при пожар. Тези хора заслужават много повече от мизерните заплати, които охранените ни политици им отреждат. Затова съм съгласна с казаното в петицията и се надявам много хора да я подпишат. |
Гост |
#282015-11-03 20:23Защото ми пука...за България, за семеѝството, за децата, за родителите..защото ми пука!!! |
Гост |
#292015-11-03 20:49Какво да коментирам-възмутена съм,бясна съм,как не ги е срам-защо поне веднъж не си намалиха техните заплати,не си съкратиха отпуските,не си спестиха бонусите и надбавките дето получават-ами все гледат да одерат кожата на народа-и защо посягат на полицията,пожарната и армията.Имам син офицер в БГ армията-в поделението в което служи имат нужда от войници и най вече от 7 бр офицери-синът ми изпълнява длъжностите на поне 4-ма офицера-ама взема заплата като за 1 -а работата му е доста отговорна свързана е с отбраната на страната..няма да казвам,че през 2-3 дена е наряд по 24 часа..а за отпуските какво да говоря една отпуска не е карал като хората-ту не му разрешват,ту като я разрешат и хоп след 5 дена я съкратят с обещание че ще му я дадат по късно..и така по 3 дена по 5 дена-е това кажете отпуска ли е..а бе направо не ми се говори..а за полицаите какво да кажа-не стига дето нямат никакви права,никаква защита,заплатите им мизерни все ги плюем и им се подиграваме и въпреки това те се мъчат да си изпълняват задълженията въпреки всичко..сега като им намалим заплатите и отпуските,като им резнем и заплатите за пенсионирането им..съвсем ще я втасаме..ами то по логиката на министерството най-добре да няма ни полиция ни армия..да им ударим балтията и всичко ще се реши от раз..и бюджета ще е китка-тъкмо ще има повече да турят в джобовете си-Язък само дето министър председатела е бил в редовете на МВР и знае за какво иде реч и въпреки това си е турил подписа върху това жалко парче хартия ...много мога да пиша още че както съм им набрала ама ще взема да кажа нещо дето после чак мен ще ме е срам да прочета..ЕДИНСТВЕНО МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА НАРОДА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ПОДКРЕПИ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА.. |
Гост |
#302015-11-03 20:50Браво момчета!Бъдете единни и отстоявайте исканията си! Ние сме с вас! |
Гост |
#312015-11-03 21:45''ЕДИНСТВЕНО МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА НАРОДА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ПОДКРЕПИ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА..''Верно и правилно казано! Браво. Съгласни, че положението, условията за работа, заплати, условия за отдих и почивка и пр. на родната полиция са лоши, но за огромно съжаление подобни са и на работници, интелигенция, селскостопански производители. Единствено добре са банкерите (пак отчели милиони лв икономии от драстично намаление на лихвите, които ни дават) мафийките и монополните организации в почти всички сфери на живота ни. Идва момента, когато всички трябва да се подкрепим, за да оцелеем и за да оцелее България!!! Това става ясно и на слепите и на децата. Разбира се подписах петицията. Успех:)! |
Гост |
#322015-11-04 03:15Затриват МВР, затриват и България... |
Гост |
#332015-11-04 06:20Искам справедливо решение за полицаите. България не може да остане без сектор "Сигурност". |
Гост |
#342015-11-04 06:43Срамувам се! От аругантността на управляващите! От безхаберието им! От това,че живеят в измисления си свят на правоимащи! От това,че искат нормативно да узаконят антибългарското си поведение! |
Гост |
#352015-11-04 07:04Стига с безобразията на дегашния парламент!!! ДОЛУ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! ДА ИЗБЕРЕМ ХОРА КОЙТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В СВОЙТЕ ОБЛАСТИ БЕЗ ПАРТИЙНИ ПРЕНАДЛЕЖНОСТИ!!!! |
Гост |
#362015-11-04 11:35''ДА ИЗБЕРЕМ ХОРА КОЙТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В СВОЙТЕ ОБЛАСТИ БЕЗ ПАРТИЙНИ ПРЕНАДЛЕЖНОСТИ!!!!'' Напълно съгласни, ще добавим, хора, които мислят за народа си и не служат на чужди сили и богати мафиоти. |
Гост |
#372015-11-04 16:59Подкрепям всички колеги! Не разделяйте МВР на "чантаджии" и работещи "на терен"! 90% от т.нар. чантаджии са започнали стажа си в МВР като униформени или оперативни и по едни или други причини са се преместили в администрацията. |
Нено Неделчев |
#382015-11-04 20:28Подкрепям полицаите! Апелирам да се напомни на Борисов, Горанов, Бъчварова и Цацаров как Йовчев и Лазаров преди две години брутално разбиха един Сектор, който беше в услуга на хората и който генерираше и внасяше доста голяма сума средства, подпомагайки бюджета на МВР. Сега тези средства отиват ... познайте къде! И се чудим и вайкаме защо в МВР не достигат пари! |
Гост |
#392015-11-05 06:51Време е всички българи да започнем да се подкрепяме в борбата срещу некадърните политици и техните безумни решения. |
Гост |
#402015-11-05 19:53''Време е всички българи да започнем да се подкрепяме в борбата срещу некадърните политици и техните безумни решения.''Съгласни, защото в противен случай ще стане, както е и сега, но в още по-големи размери, - Разделяй и владей:( |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Подкрепа за Диляна Гайтанджиева
Да запазим езиковите гимназии и часовете по чужд език
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
България не е за продан!
Бъдеще за децата и лица с увреждания
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За отваряне на още групи в детските градини и ясли в гр. Варна
Отсрочка за забраната на TPO – Да защитим професионалните салони в България!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
За истинско и качествено образование
1775 Създадено: 2025-09-03
Стоп на незаконните конфискации на коли и тормоза над гражданите
702 Създадено: 2024-04-01
Да се преосмисли забраната за телефони в училище
583 Създадено: 2025-08-27
Да спрем изливането на канализация в Перловска река - Южен парк
405 Създадено: 2025-08-28
„Дайте шанс за живот на децата със STXBP1 в България!“
867 Създадено: 2025-08-18
За решаване на водната криза в Плевен без изграждане на язовир Черни Осъм.
215 Създадено: 2025-09-01
Спрете соларния парк край с.Златна ливада – защитете най-стария манастир в Европа и тракийското наследство!
786 Създадено: 2025-08-22
Увеличение на минималните тарифи за таксиметров превоз за град София
398 Създадено: 2025-08-06
Да запазим езиковите гимназии и часовете по чужд език
7049 Създадено: 2025-08-16
Петиция за връщане на грижата за хора с увреждания към АСП. Против чл.3, т.4 от тазгодишния Рамков Договор м/у НЗОК и фирмите за протезиране
155 Създадено: 2025-08-23
България не е за продан!
3616 Създадено: 2025-08-06
Справедливост за Старо Стефаново, Розмари Де Мео и Валентин Илиев!
2439 Създадено: 2025-07-05
Апел за осигуряване на тоалетна хартия и хигиенни условия в НМУ Л.Пипков
67 Създадено: 2025-09-02
Против продажбата на парка зад Философския и Стопански факултети на СУ
4185 Създадено: 2025-07-07
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
3253 Създадено: 2025-05-10
Справедливост за Зоран Ачков Ангелов
167 Създадено: 2025-08-13
Издаване на Акт 16 за помещения към Храм „Св. Прокопий Варненски“
45 Създадено: 2025-09-03
Оправдателна присъда За Ивет Стайкова
17119 Създадено: 2025-01-12
Не на продажбата – да превърнем резиденцията в университет!
40 Създадено: 2025-08-30
Гражданска петиция за спасението на Амфитеатъра на Сердика
12557 Създадено: 2025-08-04