Не на подигравката със сигурността на България!
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на подигравката със сигурността на България!
комитата |
#26 Re: Албена2015-11-03 19:24Да са исклесам у тиганята, где ти топът деца! |
Гост |
#272015-11-03 19:33Имам съпруг, който е бивш пожарникар и аз и моето семейство знаем какви усилия и всеотдайност изисква тази професия. Знаем какво значи да бъде винаги на разположение - да нямаш семеен празник в продължение на 28 години, да трепериш за живота му при пожар. Тези хора заслужават много повече от мизерните заплати, които охранените ни политици им отреждат. Затова съм съгласна с казаното в петицията и се надявам много хора да я подпишат. |
Гост |
#282015-11-03 20:23Защото ми пука...за България, за семеѝството, за децата, за родителите..защото ми пука!!! |
Гост |
#292015-11-03 20:49Какво да коментирам-възмутена съм,бясна съм,как не ги е срам-защо поне веднъж не си намалиха техните заплати,не си съкратиха отпуските,не си спестиха бонусите и надбавките дето получават-ами все гледат да одерат кожата на народа-и защо посягат на полицията,пожарната и армията.Имам син офицер в БГ армията-в поделението в което служи имат нужда от войници и най вече от 7 бр офицери-синът ми изпълнява длъжностите на поне 4-ма офицера-ама взема заплата като за 1 -а работата му е доста отговорна свързана е с отбраната на страната..няма да казвам,че през 2-3 дена е наряд по 24 часа..а за отпуските какво да говоря една отпуска не е карал като хората-ту не му разрешват,ту като я разрешат и хоп след 5 дена я съкратят с обещание че ще му я дадат по късно..и така по 3 дена по 5 дена-е това кажете отпуска ли е..а бе направо не ми се говори..а за полицаите какво да кажа-не стига дето нямат никакви права,никаква защита,заплатите им мизерни все ги плюем и им се подиграваме и въпреки това те се мъчат да си изпълняват задълженията въпреки всичко..сега като им намалим заплатите и отпуските,като им резнем и заплатите за пенсионирането им..съвсем ще я втасаме..ами то по логиката на министерството най-добре да няма ни полиция ни армия..да им ударим балтията и всичко ще се реши от раз..и бюджета ще е китка-тъкмо ще има повече да турят в джобовете си-Язък само дето министър председатела е бил в редовете на МВР и знае за какво иде реч и въпреки това си е турил подписа върху това жалко парче хартия ...много мога да пиша още че както съм им набрала ама ще взема да кажа нещо дето после чак мен ще ме е срам да прочета..ЕДИНСТВЕНО МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА НАРОДА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ПОДКРЕПИ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА.. |
Гост |
#302015-11-03 20:50Браво момчета!Бъдете единни и отстоявайте исканията си! Ние сме с вас! |
Гост |
#312015-11-03 21:45''ЕДИНСТВЕНО МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА НАРОДА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ПОДКРЕПИ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА..''Верно и правилно казано! Браво. Съгласни, че положението, условията за работа, заплати, условия за отдих и почивка и пр. на родната полиция са лоши, но за огромно съжаление подобни са и на работници, интелигенция, селскостопански производители. Единствено добре са банкерите (пак отчели милиони лв икономии от драстично намаление на лихвите, които ни дават) мафийките и монополните организации в почти всички сфери на живота ни. Идва момента, когато всички трябва да се подкрепим, за да оцелеем и за да оцелее България!!! Това става ясно и на слепите и на децата. Разбира се подписах петицията. Успех:)! |
Гост |
#322015-11-04 03:15Затриват МВР, затриват и България... |
Гост |
#332015-11-04 06:20Искам справедливо решение за полицаите. България не може да остане без сектор "Сигурност". |
Гост |
#342015-11-04 06:43Срамувам се! От аругантността на управляващите! От безхаберието им! От това,че живеят в измисления си свят на правоимащи! От това,че искат нормативно да узаконят антибългарското си поведение! |
Гост |
#352015-11-04 07:04Стига с безобразията на дегашния парламент!!! ДОЛУ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! ДА ИЗБЕРЕМ ХОРА КОЙТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В СВОЙТЕ ОБЛАСТИ БЕЗ ПАРТИЙНИ ПРЕНАДЛЕЖНОСТИ!!!! |
Гост |
#362015-11-04 11:35''ДА ИЗБЕРЕМ ХОРА КОЙТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В СВОЙТЕ ОБЛАСТИ БЕЗ ПАРТИЙНИ ПРЕНАДЛЕЖНОСТИ!!!!'' Напълно съгласни, ще добавим, хора, които мислят за народа си и не служат на чужди сили и богати мафиоти. |
Гост |
#372015-11-04 16:59Подкрепям всички колеги! Не разделяйте МВР на "чантаджии" и работещи "на терен"! 90% от т.нар. чантаджии са започнали стажа си в МВР като униформени или оперативни и по едни или други причини са се преместили в администрацията. |
Нено Неделчев |
#382015-11-04 20:28Подкрепям полицаите! Апелирам да се напомни на Борисов, Горанов, Бъчварова и Цацаров как Йовчев и Лазаров преди две години брутално разбиха един Сектор, който беше в услуга на хората и който генерираше и внасяше доста голяма сума средства, подпомагайки бюджета на МВР. Сега тези средства отиват ... познайте къде! И се чудим и вайкаме защо в МВР не достигат пари! |
Гост |
#392015-11-05 06:51Време е всички българи да започнем да се подкрепяме в борбата срещу некадърните политици и техните безумни решения. |
Гост |
#402015-11-05 19:53''Време е всички българи да започнем да се подкрепяме в борбата срещу некадърните политици и техните безумни решения.''Съгласни, защото в противен случай ще стане, както е и сега, но в още по-големи размери, - Разделяй и владей:( |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да бъде свалено съдържание, което насърчава насилие и унижение над жени в социалните мрежи
2729 Създадено: 2025-05-10
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
1931 Създадено: 2025-05-08
Подписка за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Румен Радев от поста Президент на РБългария
8337 Създадено: 2022-08-10
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на алтернативни пътища на ул. "Коматевско шосе"
776 Създадено: 2025-05-10
Призив за спиране на незаконно изграждане на огромен фотоволтаичен парк и защита на околната среда в община Сухиндол
1874 Създадено: 2025-04-29
Петиция за забрана управлението на електрически тротинетки, е-мотори, мотопеди, АТВ и е-колела от лица под 18 години
435 Създадено: 2025-05-05
Защита на светския характер в българското образование
403 Създадено: 2025-05-07
Промяна на 45-минутните часове
460 Създадено: 2025-04-09
БЕЗ СТРАХ ОТ КУЧЕТА-УБИЙЦИ В БАНСКО/NO FEAR OF KILLER DOGS IN BANSKO
945 Създадено: 2025-05-02
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
11742 Създадено: 2025-02-13
За превръщане на сградата на Руското консулство във Варна в Културен дом
915 Създадено: 2025-04-30
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
1017 Създадено: 2025-04-08
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
8611 Създадено: 2025-02-08
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
1742 Създадено: 2015-10-22
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
3500 Създадено: 2022-03-16
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
134 Създадено: 2025-05-10
Петиция срещу строежа на две нови сгради пред блок 61 в кв. „Запад-3“, Търговище
123 Създадено: 2025-05-05
„Да спрем зарята в България – в защита на хората, животните и природата“
102 Създадено: 2025-05-07
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
12338 Създадено: 2025-04-16
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
203094 Създадено: 2025-03-14