Аз съм против свободното заселване на бежанци в България


Гост

#1

2015-10-24 15:23

И моето семейство е против. Такова нещо - свободно заселване на бежанци няма никъде по света. Никой не пуска в дома си който и да е. Освен това тези хора не са бежанци по международните закони, а нелегално проникнали на територията на суверенна държава и се връщат до 24 часа в страната от която са дошли. Тази страна да им бере гайлето, България и без това си има МНОГО вътрешни проблеми, а правит се опитва с предателски дейности, да й създава и външни такива. Време е Българския народ да си поеме съдбата в собствени ръце, да ръководи и да държи под контрол всички действия на неадекватни, корумпирани и купени политици.


Гост

#2

2015-10-24 21:17

Тези хора, са заплаха не само за националната ни сигурност, но и за цяла цивилизована Европа. Идвайки у нас, а и в останалите европейски страни, те целят не интеграция, а налагане на своите манталитет и възгледи, които са несъвместими с нашият начин на живот. Още с идването си нямат никакво желание да се променят, а се държат нагло и заставят нас, европейските християни и евреи да спазваме техните правила, отказват свалянето на забрадки, бурки и т.н. натрапват ни свои изисквания вместо да приемат нашите норми на поведение, ценностите на държавите в които искат да се заселят, вършат престъпления, чувстват се безнаказани и недосегаеми, защитени от редица вече остарели международни разпоредби и организации, самоизолират се, както правят и нашите роми и изобщо не вписват, а и не желаят да се впишат в обществото ни. Тези, които уж бягат от своите братя мюсюлмани са твърдо решени да унищожат нас, държавите ни, да превърнат Европа в пустинята от която идват.

Гост

#3

2015-10-24 22:40

saglasna i s dvata komentara. oshte poveche jiveya v strana s golyam broj arabi i afrikanzi.. v edin moment, kogatt stanat poveche ot nas, a tozi moment ne e daleche,  i se priloji praviloto, ` mnozinstvoto ima prava, ili  "majority rule" togava shte sme totalno smachkani, shte go razberem, no shte bade MNOGO, MNOGO kasno.. very very late:(


Гост

#4

2016-09-28 08:34

Подписах, защото искам Бг да я има и за поколенията след нас. На път сме да я изгубим, ако не дадем отпор по всякакъв начин.

Гост

#5

2016-09-28 08:56

Откъде накъде,на който му скимне ще влиза свободно в уж суверенна държава,ще се настанява или ще обхожда цял континент и ще изисква:пари,безплатно жилище,халал храна,без църкви и камбанен звън,защото това го обижда?!Видите ли у тях,където и да е това,не било така.ДА,но аз НЕ искам у нас да се променя,заради някой примитивен бозайник с огромни претенции без покритие!Б-я с колко директиви на подлият ЕС се съобрази,за да стане ''достоен'' негов член?Ние за едното безвизово пътуване,от колко др.неща се лишихме?!Сега някой изпълзял от дупката се настанява тук и има повече права и изисквания от нас.Вместо незконно потъпкали границата да са в затвора,те се шляят и безчинстват безнаказано.Ние Българите ще получаваме мед.помощ ,ВИНАГИ с доплащане и ще ЗАкупуваме лекарства срещу пръстов отпечатък,а варварите нашественици,никъде не са идентифицирани!!!Моля да се промени в петицията думата ''бежанци'' с коректното наименование-мигранти.

Гост

#6

2016-10-04 16:58

След като има пари да бъдат подпомогнати бежанци, защо за децата, пенсионерите и майките парите все не достигат???? не съм съгласна да издържам готованци!

Гост

#7

2016-10-05 10:33

Икономическите мигранти са по-големия проблем. Ако и те са в числото бежанци, приетия закон от г-н Бойко Борисов е доста по-лош фактор, давайки възможност на хора, които нямат място тук, финансирайки ги и подкрепяйки за сметка на ужасно бедното и гладуващо българско население. Липса на съвест по всеки параграф!

Гост

#8

2016-10-06 15:52

Крайно време е да покажем на Европа и ООН, че сме независими !!!

Гост

#9

2016-10-06 19:15

За да я има България !

Гост

#10

2016-10-07 11:59

Бежанци - помним нашата история и знаем какво е да бъдеш бежанец. Нахлуващите орди от примитиви, насилници, убийци, същества, за които жената е само за удоволствие на мъжа и за разплод, не са бежанци. Те са напаст! Те са бедствие, по страшно от природните! Ако не защитим държавата ни и нашите деца, бъдещето е едно - робство!