Писмо до българската общественост

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Писмо до българската общественост


Гост

#1

2014-12-12 19:17

opredeleno vseki ot nas e stanal jertva na agresia i diskrimanaci ot strana na nashi sanarodnici
Николай

#2

2014-12-14 23:26

като сте толкова умни направете си неправителствена организация или нещо подобно и почвайте да образовате неграмотните, да се показвате на отчаяните и да предавате диваците! Трабваше да започнете с заклеймяване на диващината, а не да ми го обърнете на дискриминация от медиите. Нито една институция не отберязва етническа принадлежност, но всеки един който работи в тях е виждал животинската безскрупулност.

Ени

#3

2014-12-15 09:26

Това е чудесно, което искате да направите но наистина трябват по-крупни мерки. Има доста ромски организации но от тях нищо не сме видяли. Навсякъде се искат дела а не приказки! Задействайте се, българите уважават всеки образован и трудещ се гражданин на РБ! Но не наказаните престъпници, трябва и Вие да накажете,защото обществото това не го вижда.  Ако се вземете в ръце, ние ще Ви подкрепим!

Петя Щерева

#4

2014-12-15 22:32

За жалост много по-голям процент от ромите не са успели да се интегрират в обществото и причината за това не са държавата, защото тя дава много за да ви интегрира, или ние българите. Проблемът е в по-големия процент от роми, които НЕ ЖЕЛАЯТ да се интегрират и то защото не обичат някой да ръководи живота им, да спазват закони както нормалните хора, по-лесно им е да живеят на гета, да са далеч от българите и българското. И няма какво да се лъжем на 90% не им се работи, по-лесно е да завъртят някоя далаверка или най-често се занимават с  наркотици. Не казвам, че българите също не го правят, но при вас е масово.


Гост

#5

2014-12-16 16:35

Neka da se obidinim ot ciala Evropa!
james07

#6 Re:

2015-01-20 19:09

#2: Николай -  

 Подобни на теб нямат място тук......Зад всичко, което казваш прозира друго.....

james07

#7 Re:

2015-01-20 19:21

#3: Ени -  

 Искаме да Ви кажем, че ние отдавна се опитваме дори смятам, че не сме спирали да се борим срещу подобни организаций, лошото е, че на чело на не малко от тях стоят Българи криещи се зад разни от нашите.....Знаете, че тези, които дават парите за изборите са пак Българи, знаете, че тези, които толерират циганската битова престъпност не са цигани, защото не циганите събират доказателства уличаващи ги в.............не са цигани и тези, които раздават правосъдие итн. итн.

 

james07

#8 Re:

2015-01-20 20:29

#4: Петя Щерева -  

 Петя не е съвсем така както си го обясняваш или пък както обикновено се насажда....Бих искал да си зададеш въпросът как може да се интегрира човек с трети клас живял цял един живот в някакво си гето и живеещо по правилата на това гето човек, който получава 40лв. социална помощ но тя на практика не е помощ защото повечето от социално слабите тук вкл. и Българите ги отработват тези 40лв....и понеже тази сума пари са доста като стойност са го измислили да се отработва две седмици за да няма възможност човекът получаващ тази помощ да отиде и на друго място на работа.......е да ще кажеш ама те не са само 40лв....да не са отработва и съпругът и съпругата а на децата се дават така.......но питам как човек с подобни доходи ще има за ток, вода, тел, тв, храна, дрехи, обувки, учебници, помагала, тетрадки  и закуска за това дете.....възможно ли е........ Както вече писах някъде черният хумор, че имало работа пък ние си седим в къщи отдавна не е актуален, държат ни гладни, неграмотни и в страх.....така по лесно ни купуват вашите братя Българи да защото на практика те дават парите за изборите....те толерират битовата престъпност итн.....няма как да интегрираш хора с подобен социален статус........Дайте на един човек работа от която да печели добре така че да може да си посреща нуждите без кой знае какви проблеми и тогава го питайте защо детето му не е на училище......измислете закони за всички ни и тогава дръжте сметка защото не сме ние тези които раздават правосъдие.......


Гост

#9

2015-01-23 22:15

ПРИЗИВ -подкрепа ЗА ВРЪЩАНЕ ТВОРЧЕСКАТА БАЗА "СВ.КИРИК" на АРХИТЕКТИТЕ

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНАТА  ТУК:

www.peticiq.com/sv_kirik