ЗА ЮЖЕН ПОТОК!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ЗА ЮЖЕН ПОТОК!


Гост

#51

2014-12-03 22:02

искаме южен поток !!!!

Гост

#52

2014-12-04 05:11

Подкрепям петицията!
Райна Карастоянова

#53 Re:

2014-12-04 08:19

#1: -  

 Преди да подпишете прочетете статията на Васил Филипов.  

"Южен поток" е против законите на физиката. Русия няма технология да докара толкова газ

Райна Карастоянова

#54 Re:

2014-12-04 08:21

#1: -  

 Преди да подпишете прочетете статията на Васил Филипов.

"Южен поток" е против законите на физиката. Русия няма технология да докара толкова газ


Гост

#55

2014-12-04 11:03

ЗА Южен поток!

Гост

#56

2014-12-04 11:29

КОГАТО СМЕ БИЛИ ПРОТИВ РУСИЯ ВИНАГИ СМЕ ИЗПАДАЛИ В НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!.....ДНЕС ГЛУПАЦИТЕ, НАЧЕЛО С РОСКО НИ ВОДЯТ КЪМ ЧЕТВЪРТАТА!

Гост

#57

2014-12-04 11:32

Напълно вярно!Нашите политици пак не са с народа! Говорят ни глупости, че България няма нищо да спечели от "Южен поток". В същото време Б.Борисов в народното събрание каза, че само от транзитни такси за газта от Румъния за Турция, България печели 100 млн.лв годишно!
Президентът на Русия Вл.Путин каза, че България ще печели от "Южен поток" 400 млн.евро годишно. Нашите подкупни политици и специалисти шикалкавят, увъртат, говорят много и не казват нищо или казват, че нищо няма да спечелим.Пълни глупости!Няма по света случай, в който да не се печели от транзитни такси, независимо за какво става дума-газ, ел.енергия, транстпорт и т.н.
Или те са идиоти, или нас искат да изкарат такива! Наистина трябва да кажем СТИГА на всички крадци на българската държава! И това Стига трябва да започне от съда и съдебната ни система!
гост

#58 Re: Re:

2014-12-04 11:45

#54: Райна Карастоянова - Re:  

 Не вярвям на българските специалисти-половината са за Русия, половината за САЩ и ЕС. Така, че не вярвам на този Филипов. Русия няма да хвърли милиарди долари в морето за нищо, елементарно е Райне!


Гост

#59

2014-12-04 15:16

ВИНАГИ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НИ С РУСИЯ Е БИЛО "НЕИЗГОДНО"....ТОЛКОВА ЕВТИН ТОК ОТ АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ!....НО С МАРИЦА 1 И МАРИЦА 3 ДОКАЗВАМЕ КОЛКО НИ Е "ИЗГОДНО" СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НИ СЪС САЩ,ПОДПОМАГАЙКИ "БЕДНИТЕ" МИЛИАРДЕРИ ОТВЪД
ОКЕАНА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКЪПИЯ ТОК,ПРОИЗВЕЖДАН И ДОГОВОРЕН ОТ "ЗАЩИТНИЦИТЕ" НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

Гост

#60

2014-12-04 17:16

Преди 89 год, когато основното ни "топло" идваше от бившия СССР чрез внос от газ и нефт, цените на парното и тока бяха  нормални, за сегашните цени много ниски, защото не печелеха отделни монополи, правителства и др. елементи..Печелеха хората и от двете страни..Сега цената на топлото в Русия е също мн. ниска...

 

Но сега ще се появат такива като Райничка и Василчо и ще почнат да ни обясняват законите на физиката и газта от Русия:))))хахахахахахаха явно знанията им по физика са много слабовати или несъюествуващи:))) или Колко ви платиха , за да ги дрънкате тези умности:))))

За ваша инфо Русия започва да внася нефт, газ и др.природни ресурси от Иран или праяи бартер, те внасят на Иран жито, електроника, лека промишленост.. ползват техните си нац. валути (и си развиват икономиката):) Русия имат достатъчно газ и нефт, (но защо да няма още повече, там е бъдещето) на Аляска откриха нови огромни залежи от ойл/нефт и сега ги разработват...

Някой много иска да вземе природните богатства на огромна Русия, затова подготвят света за война срещу Русия.... и дрънкат всякакви глупости и фантазми срещу Русия... Да се помолим за душите на Василчо и Райничка................:(((

Идващата война ще е война за ПРИРОДНИ РЕСУРСИ..и територии...


Гост

#61

2014-12-04 17:45

Русия прави много добре, че при търговията ползва собствената си нац. валута, а не фалшив долар, който се принтира с милиарди, и даже евро. Освен това е много добре, че започва да плаща по бартер...Четох, че са се открили нови фабрики, за производство на дрехи и друг вид пособия и така са се създали хиляди нови работни места са руските. Какво се прави в България в тази област, къде е нашия бартер, къде ние БОГАТА страна изнасяме храни, селскостопански продукти, продукти на лека промишленост и внасяме други неща, които са ни нужни за икономиката и за благоденствието на Българите????

Как не ги е срам да хранят "бедните" пенсионери с помия в тези обществени "кухни", а т.нар. правителства да плюскат техните кюфтета и пържоли????? Позор и Затвор. Има много БЪлгари родолюбци, които, ако се наложи, ще работят без пари за доброто на РОДИНАТА СИ:))) И ние сме едни от тях:))))), а има и много други...Това се знае от т.нар. правит. от последните 25 год и затова се държат с нокти, зъби и кръв за властта, разбира се интермафията ги подкрепя...

Алиса

#62

2014-12-04 21:23

В Болгарии живут российские пенсионеры. Электроэнергия в стране резко стала очень дорогая.

Если в Болгарии будет российский дешёвый газ, то и цены станут дешевле на всё, а это  значит жизнь болгар и российских пенсионеров,  в том числе, улучшится!

Просим обеспечить Болгарию дешёвым российским газом из Южного потока, плиззз!

Алиса

#63 Re: Re:

2014-12-04 21:35

#53: Райна Карастоянова - Re:  

 По трубе уже много лет идёт ''Голубой поток" в Турцию, по "Северному потоку" газ поступает в страны западной Европы.

Германия не жаловалась на плохую подачу газа по своей трубе, так же как и все остальные получатели российского газа.

Не беспокойтесь, все законы соблюдены, в том числе и законы физики!


Гост

#64

2014-12-04 23:07

''В Болгарии живут российские пенсионеры. Электроэнергия в стране резко стала очень дорогая.

Если в Болгарии будет российский дешёвый газ, то и цены станут дешевле на всё, а это  значит жизнь болгар и российских пенсионеров,  в том числе, улучшится!

Просим обеспечить Болгарию дешёвым российским газом из Южного потока, плиззз!''

Алиса е права:) С по-евтин ток, електричество всичко ще стане по-евтино, но монополите не се интересуват от по-евтин ток и добруване на обикновените трудови хора и пенсионери:( Те се интересуват как да си напълнят бездънните джобовете и гушките. В сащ и канада топлото и тока са също много по-евтини от България, а заплатите там са в пъти по-високи:)))


Гост

#65

2014-12-06 03:32

Беше крайно време някой да подеме инициативата за това,може да организираме протести в зашита на проекта Южен поток.

Гост

#66

2014-12-06 07:44

Обединение в единен СБОР ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА!ИНАЧЕ СМЕ РОБИ И УМРЕЛИ

Гост

#67

2014-12-06 15:29

Пенсиите и заплатите, които се получават в България последните 25 год, са изключително ниски и не могат да осигурят елементарен доход за най-основно физическо оцеляване:( Това го няма никъде по света и в България се прави за да се унищожи нацията. Без достатъчно храна (само с хляб и сол дълго не се издържа) населението бавно умира подложено на старвейшън - гладуване..но официално всичко е О.К. и убийста няма. Ю. Поток ще създаде работа за много хора, а и цената на газ и топло ще падне, може и да се плаща на бартер:))) Монополите обаче са против, защото ще им се спре кранчето за печалбички и повече парички, взети от гладуващи и изнемогващи хора:( Срам...


Гост

#68

2014-12-11 18:58

както е казано останахме с пръст в устата та да го излюем този пръст американски

Гост

#69

2014-12-11 22:36

Дано петицията да има сила и да доведе до положителен резултат!
смях до дупка

#70 Смях

2015-01-29 11:51

abcdef

Хаха. „Умни“ български граждани мислите ли че нещо зависи от вас. Русия спира Южен поток защото няма пари да го продължи нито има пари за нов през Турция. Всичко е въпрос на пари айде да видим вашата Русия от къде ще ги намери. И го строи не за друго нещо а за повече пари и то не в наш интерес това е Капитализирам вече е няма СССР да ви храни с бебешка лъжичка.

 


Гост

#71 Re:

2015-01-29 11:56

#68: -  

abcdef abcdef

 Само-заблудата е страшно нещо, пръста си е Руски колкото и да боли да си го признаеш. А добре ли ти влезна от Русия, защото те нямат пари да се усмихнат камо ли да сторят комунистически паметници. Поздрави