ЗА ЮЖЕН ПОТОК!

НЕКА ПОКАЖЕМ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ КАКВО ЖЕЛАЕМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ!!! ДА ПОКАЖЕМ НА РУСИЯ, ЧЕ СМЕ С ТЯХ И ГИ УВАЖАВАМЕ! НЕКА НЕ ГОВОРИМ САМО ВКЪЩИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА! ВРЕМЕ Е ДА СИ СТЕГНЕМ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО АКО НИЕ НЕ ГО НАПРАВИМ НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ГО НАПРАВИ!!! ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА НАПРАВИ ПУБЛИЧНО ИЗЯВЛЕНИЕ ПРЕД ХОРАТА ЗА ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК! НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС! ТЕ СИ КАРАТ СКЪПИТЕ КОЛИ ЗАКУПЕНИ С НАШИ ПАРИ, КУПУВАТ СИ СКЪПИ ИМОТИ ОТНОВО С НАШИ ПАРИ, ХОДЯТ ПО ПОЧИВКИ С НАШИ ПАРИ, КУПУВАТ СИ ДРЕХИ С НАШИ ПАРИ, ЯДАТ С НАШИ ПАРИ И ОБЩО ВЗЕТО НИ КРАДАТ КАКТО СИ ИСКАТ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПОКАЖЕМ, ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА И ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА НЕГО!

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook