ЗА ЮЖЕН ПОТОК!

НЕКА ПОКАЖЕМ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ КАКВО ЖЕЛАЕМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ!!! ДА ПОКАЖЕМ НА РУСИЯ, ЧЕ СМЕ С ТЯХ И ГИ УВАЖАВАМЕ! НЕКА НЕ ГОВОРИМ САМО ВКЪЩИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА! ВРЕМЕ Е ДА СИ СТЕГНЕМ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО АКО НИЕ НЕ ГО НАПРАВИМ НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ГО НАПРАВИ!!! ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА НАПРАВИ ПУБЛИЧНО ИЗЯВЛЕНИЕ ПРЕД ХОРАТА ЗА ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК! НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС! ТЕ СИ КАРАТ СКЪПИТЕ КОЛИ ЗАКУПЕНИ С НАШИ ПАРИ, КУПУВАТ СИ СКЪПИ ИМОТИ ОТНОВО С НАШИ ПАРИ, ХОДЯТ ПО ПОЧИВКИ С НАШИ ПАРИ, КУПУВАТ СИ ДРЕХИ С НАШИ ПАРИ, ЯДАТ С НАШИ ПАРИ И ОБЩО ВЗЕТО НИ КРАДАТ КАКТО СИ ИСКАТ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПОКАЖЕМ, ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА И ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА НЕГО!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.