ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО


Гост

#551

2016-05-14 09:32

bulgaria i v ES DA I V NATO DA E vse e taya vsicki v parlamenta sa mafioti no glupav e naroda koito nyama smelostta da stackuva i nyama edinstvo v bulgaria mnogo sme jalki v bulgaria s zaplatite i pensiite koito ni karat da sme vecno bedni i lisimi ot normalniya jivot kakto se jivee v evropa eto zasto i da seme v evropa i da ne sme vse e taya bulgaria e dolna dirjava
Пешо

#552 Re:

2016-05-14 09:37

#3: -  

 Бихте ли ми казали, кой участва в евразийкия съюз, какви са основните документи?

Каква разлика с европейския съюз? Какви са ангажиментите и ползите за България?

 


Гост

#553

2016-05-18 18:29

Всеки средностатистически българин, като мен, който има бегла представа за случващото се в родината ни ТРЯБВА ДА ПОДПИШЕ!

Гост

#554

2016-05-20 08:44

BALGARIA IA OGRABVAT.PRODAVAT I RASICHAT NA PARCHETA.

Гост

#555

2016-05-20 12:36

Най-накрая!Това е в основата на всичкото зло до сега!-ЕС е най-коварния съюз до сега.НАТО им е дясната ръка!Убийствено-коварен съюз!За Свята България не е място за стоене дори секунда!...Нека България не е последната от останалите държавици,които са били в ЕС!Всичкото зло идва от ЕС и НАТО!

Гост

#556

2016-05-20 12:42

Най-накрая най-точната и истинска петиция!-Излизане от ЕС!Това е решението!ТАМ са гробокопачите на всички мирни държавици!С НАТО си партнират по убийствените и пъклени планове.Неза бавно излизане на България от ЕС!Всичко,което лъжат и заплашват не е вярно.Само ,когато България е вън от ЕС ще може да прегърне отново Свободата!
Йордан Черкезов

#557

2016-05-20 15:04

Всичко беше ясно още от самото начало, ето и резултатите в наше време. Не са хитри политиците ни, не, просто народа ни се "води" лесно, кой не се е хванал да го излъже, само той не го е излъгал. Само пълен идиот няма да види негативните унищожителни политически игри, с това ЕС. И НАТО!!

Йордан Черкезов

#558

2016-05-20 15:06

Бе само се чудя, защо се пишете всички "гости", или с псевдоним, от страх ли, що ли??? Дали пък за това не сме в тая световна помия, заради страхът и малидушието ни????....:(


Гост

#559

2016-05-20 18:12

ЗАЩОТО ЕС И НАТО ПОРОБИХА НАШАТА СТРАНА И НИ НАПРАВИХА ВРАГОВЕ НА БРАТСКА РУСИЯ.....ИСКАМ НЕ САМО ПЕТИЦИЯ НО И РЕФЕРЕНДУМ...

Гост

#560

2016-05-21 08:25

Нищо хубаво не видяхме от ЕС и Нато.Опитват се да ни унищожат

Гост

#561

2016-05-21 15:09

ние сме задния двор на тази европа стига толкова са се упражнявали на нас колко още ще издържиме

Гост

#562

2016-05-22 03:08

Ние искаме излизане, а управляващите зад гърбовете ни си правят мръсните планове и игрички и с нато и с ес..


Гост

#563

2016-05-22 13:41

Много сме ги търпели, нека направим референдум и да се види истината. Желанието на народа е закон. Сегашното правит не е избрано от целокупният Български народ... а от една много малка фракция от него, не повече от 15-20%,,


Гост

#564

2016-05-28 01:40

Za da se razrbere che i v BALGARIYA jiveyat Umni, Sposobni ! Talantlivi i Dobri Hora ! Pravitelstvata ot poslednite 25-26 godini ubiha vsichko v toz Harod ! Velik Narod ! S mnogo stara i bogata istoriya !! BALGARIYA TRYABVA DA JIVEE ! I DA PRODALJAVA DA SASHTESTVUVA !!

Гост

#565

2016-06-02 19:37

Подписвам тази петиция защото "те" нато и ес само ни точат а нищо не влагат и ни разграбват брутално подписвал съм доста петиции тук но без реазултат надявам се поне тази да даде ...

Гост

#566

2016-06-02 19:47

Нека спрем унищожението на България!

Гост

#567

2016-06-02 21:12

КАКТО ЗНАЕМ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е ТОТАЛНО ЗАВИСИМ ОТ ПОЛИТИКАТА И ИКОНОМИКАТА НА САЩ, ПО СИЛАТА НА ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАЩИЯТ "КАЦЛЕР-АКТ", ПОДПИСАН СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА МЕЖДУ ГЕРМАНИЯ И АМЕРИКА И КОЙТО Е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ДА НЕ БЪДАТ ОБЕДИНЕНИ В ТАЗИ ФАЛШИВА СТРУКТУРА "ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ", КОЯТО ПРАКТИЧЕСКИ СИ Е ЧИСТ ПРИДАТЪК НА САЩ !
КОЛКОТО ДО НАТО СИТУАЦИЯТА НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНА !
В СПОРАЗУМЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
И НАТО , има условия които могат да накарат борците за свобода и суверенитет на българската държава, да се обърнат в гробовете си:
На 6 април 2001 със закон, приет от 38-ото Народно събрание се ратифицира споразумение между Република България и Организацията на Северноатлантическия договор относно транзитно преминаване на сили и личен състав на НАТО. Това е такова безумие, което здравия разум отказва да приеме ! Достатъчно е само да се вгледаме в текстовете на Чл.Чл. 1, 3, 6, 9, 11, 14 и 16, за да разберем, че ние доброволно сме приели статута да сме колония на САЩ, под "мъдрото" ръководство на премиера Иван Костов и президента Петър Стоянов, който ще бъде запомнен от българските граждани с неговата малоумно-слугинска реплика: - "България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния суверенитет" ! Каквото и да се каже след тези думи няма да е достатъчно, за да даде логично обяснение на подобно национално предателство и отсъствие на държавнически и личностен ресурс ! На всичкото отгоре сегашното правителство удължи срока на това споразумение до 10 години, с което затвърди предателството към държавата и българите !
СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ КУХИТЕ СТРУКТУРИ И НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НА НАТО, ЗАЩОТО И ДВЕТЕ СА "ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАРКЕТИНГ" НА САЩ, ОСВЕН ЧЕ СА НА ПЪТ И ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ !
ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ САЩ ИЗЛЕЗЕ ОТ РАМКИТЕ НА НАТО И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ
В 21-ви ВЕК НА ФРОНТОВА ЛИНИЯ И В ЛАБИРИНТ БЕЗ ИЗХОД !
НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ В 21-ви ВЕК В ДЪРЖАВАТА СИ ТАНКОВЕ И ВОЙНИЦИ ОТ КОРПУСА ЗА БЪРЗО РЕАГИРАНЕ НА САЩ, КОИТО НЕ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !
НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ЗАЛОЖНИК НА ИЗМИСЛЕН "ВРАЖЕСКИ ФРОНТ", ПОРОЧНИ ЧУЖДИ МЕТОДИ ЗА "НАСЪСКВАНЕ" НА ЕДНА ДЪРЖАВА СРЕЩУ ДРУГА И НА АМЕРИКАНСКИЯ "INTERMARIUM" (ДЪРЖАВА МЕЖДУ МОРЕТАТА) НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЧЕРНО МОРЕ ПОД ФОРМАТА НА ЗАБЛУДА ЗА НЕПРЕКЪСНАТО "ПРОВЕЖДАНЕ НА УЧЕНИЯ" !
ВОЛЯТА НА 90 % ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е "МАСКИРАНОТО НАТО-САЩ" И ПРИЛЕЖАЩАТА МУ "МАСОВКА" ОТ НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ, ДА НЕ УВЕЛИЧАВАТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ, А ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ВЪЗПРИЕМАТ ФОРМАТА НА "НЕКОРЕКТНО ПОДЧИНЕНИЕ" !
БРУТАЛНАТА АГРЕСИЯ НА САЩ, НАРИЧАНА ОЩЕ ТЕХНИЯ
"ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАРКЕТИНГ" НЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТКРИТО "ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ" за стремежа на американските стратези към постоянното разпалване на военни конфликти по света...Те пропускат ИНФОРМАЦИЯТА за "официалната" стойност на дълга на СА Щ, който е надминал $ 19 трлн. долара, което е 110 % от БВП на държавата, както и ИНФОРМАЦИЯТА за реалният дълг на Съединените щати, който е космически и неизплатим и е общо $ 37 трлн. долара. Изводът се налага от само себе си, че щатите са на път да инициират нова глобална война, за да се спасят и започнаха да прилагат "завоалирани действия" , които наричат "ПРЕВАНТИВНО-МИРОТВОРЧЕСКИ" операции в Европа, Всичко това недвусмислено подсказва, че С А Щ със сегашната си външна политика ни вкарват в зловещ сценарий за война, защото не могат по друг начин да отвоюват своето икономическо оцеляване ! Връх на цинизма са и твърденията на Джордж Фридман, че " В Европа ще има войни, ...европейците ще умират във войните. Няма да са разбира се 100 000 000 убити, както през последната война, но идеята за "ЕВРОПЕЙСКА ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ", струва ми се ще доведе Европа до война. Само по себе си това изказване трябва да даде ясна представа на българите, че и НАТО и ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НЕ СА НАШИТЕ ТОЧНИ ПАРТНЬОРИ, НИТО ВЪВ ВОЕННО-СТРАТЕГИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ, НИТО В ИКОНОМИЧЕСКО !
СВЕТЪТ ВЕЧЕ НИТО Е СЛЯП, НИТО Е ГЛУХ, НИТО Е В ДЕМЕНЦИЯ, ЗА ДА НЕ РАЗБИРА "ХОДОВЕТЕ" НА САЩ, ПОД ЧАДЪРА НА АЛИАНСА !
ЕГОИСТИЧНОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ, СВЪРЗАНИ С УКРАИНСКИЯ ХОЛДИНГ "БУРИЗМА", НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ И СУВЕРЕНИТЕТ НА ДЪРЖАВАТА, БЕШЕ ПРИЧИНАТА ЗА РАЗПАЛВАНЕТО НА ВОЕННИЯ КОНФЛИКТ В УКРАЙНА, А СИНЪТ НА ДЖО БЪЙДЪН (вече покойник), СЕ ПОЯВИ КАТО ГЛАВЕН ЮРИСТ ВЪВ ФИРМАТА !
ЗАЩО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СЕ ОКАЗАХА ЗАЛОЖНИЦИ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ ?
НЯМА ВЕЧЕ ЗДРАВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ Е НАЯСНО, ЧЕ ТОВА Е МАЩАБЕН ЗЛОВЕЩ ПРОЕКТ, КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО Е ОРГАНИЗИРАН И ВМЕСТО ДА НИ ВЪВЕЖДАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ, КОЛКО Е ОПАСНА РУСИЯ И КАК ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ НИ НАПАДНЕ, ВРЕМЕ Е ТРИБУНАЛА ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРЕСТЪПНИТЕ ИНЖЕНЕРИ НА "ОРГАНИЗИРАНОТО ВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ", КОЕТО Е ЧИСТА НАСИЛСТВЕНА КОНСПИРАЦИЯ, СЪПРОВОДЕНА ОТ КРАЖБИ, НАСИЛИЯ И УБИЙСТВА, В ДЪНОТО НА КОЯТО СТОЯТ ТУРЦИЯ И САЩ !
БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В "ЧЕРНОМОРСКАТА ФЛОТИЛИЯ" НА НАТО СРЕЩУ РУСИЯ, КОЕТО Е ЕДНА ВЪРХОВНА НЕБЛАГОДАРНОСТ, НЕПРЕМЕРЕН РИСК И ПОЛИТИЧЕСКО КЪСОГЛЕДСТВО, С ОГЛЕД ИСТОРИЧЕСКАТА НИ ОБВЪРЗАНОСТ С ТАЗИ СТРАНА И НЕЙНИЯТ НАРОД !
СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ И КРИЕ РИСКОВЕ ЗА
ВЪВЕЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ПОЗНАТИТЕ НИ ВЕЧЕ КАСАПНИЦИ НА САЩ !
ПРЕДИЗВИКАТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК Е СЪЩО СЕРИОЗЕН ПОВОД ДА ПРИПОМНИМ, ЧЕ: -
АМЕРИКАНСКИЯТ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОСЛАНИЦИ СА НА ДИПЛОМАТИЧЕСКА СЛУЖБА В ДЪРЖАВАТА НИ, ПРИ СТРОГО РАЗПИСАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ПРАВИЛА, РЕГЛАМЕНТИРАЩИ ТЕХНИТЕ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, КОИТО НЕ ГИ ПРИПОЗНАВАТ ЗА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ! ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ СЕГАШНИТЕ БЪЛГАРСКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДОПУСКАТ ТОВА ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ДЪРЖАВАТА НИ. СЕГАШНИЯТ ПОСЛАНИК НА САЩ ОТКРИТО ЗАЯВИ, ЧЕ ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ БОРИ С ТЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО СА ПРИВЪРЗАНИ КЪМ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД, КАТО ОПРЕДЕЛЯ ТАЗИ ОБИЧ ЗА "ВРЕДНА РУСКА КОНСПИРАЦИЯ И ПРОПАГАНДА", БЕЗ ДА СЕ НАПЪВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИТЕ КЪМ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД НЕ СЕ НАСАЖДА ОТ НИКОГО, ТЯ Е НАШ ИЗБОР И ПРАВО И Е ИЗВЪН КОНТРОЛА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, КАПРИЗИТЕ НА КОЯТО И ДА БИЛО ДЪРЖАВА И СЛОВОБЛУДСТВОТО НА ПРАЗНОГЛАВИ БЪЛГАРИ !
На днешно време в страните от НАТО/Евросъюза, се е утвърдила практика, понятието ксенофобия да се употребява във връзка с цигани, евреи, американци и хомосексуалисти. Но, раздухването на омраза към руснаците, се смята за хуманизъм и демократичност ! Характерно е за всички ксенофобии, че те биват подклаждани и култивирани, с цел манипулиране на масите, в интерес на една клика. Русофобията е сродна на славянофобията и е основана на широк спектър от негативни предубеждения и клишета към Русия, руския народ и руската култура !
В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗАЯВЯВАМ ТВЪРДОТО СИ МНЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА КАТЕГОРИЧНОТО ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО !
Иванка Ставриева

#568

2016-06-02 21:23

 

КАКТО ЗНАЕМ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е ТОТАЛНО ЗАВИСИМ ОТ ПОЛИТИКАТА И ИКОНОМИКАТА НА САЩ, ПО СИЛАТА НА ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАЩИЯТ "КАЦЛЕР-АКТ", ПОДПИСАН СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА МЕЖДУ ГЕРМАНИЯ И АМЕРИКА И КОЙТО Е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ДА НЕ БЪДАТ ОБЕДИНЕНИ В ТАЗИ ФАЛШИВА СТРУКТУРА "ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ", КОЯТО ПРАКТИЧЕСКИ СИ Е ЧИСТ ПРИДАТЪК НА САЩ !
КОЛКОТО ДО НАТО СИТУАЦИЯТА НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНА !
В СПОРАЗУМЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
И НАТО , има условия които могат да накарат борците за свобода и суверенитет на българската държава, да се обърнат в гробовете си:
На 6 април 2001 със закон, приет от 38-ото Народно събрание се ратифицира споразумение между Република България и Организацията на Северноатлантическия договор относно транзитно преминаване на сили и личен състав на НАТО. Това е такова безумие, което здравия разум отказва да приеме ! Достатъчно е само да се вгледаме в текстовете на Чл.Чл. 1, 3, 6, 9, 11, 14 и 16, за да разберем, че ние доброволно сме приели статута да сме колония на САЩ, под "мъдрото" ръководство на премиера Иван Костов и президента Петър Стоянов, който ще бъде запомнен от българските граждани с неговата малоумно-слугинска реплика: - "България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния суверенитет" ! Каквото и да се каже след тези думи няма да е достатъчно, за да даде логично обяснение на подобно национално предателство и отсъствие на държавнически и личностен ресурс ! На всичкото отгоре сегашното правителство удължи срока на това споразумение до 10 години, с което затвърди предателството към държавата и българите !
СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ КУХИТЕ СТРУКТУРИ И НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НА НАТО, ЗАЩОТО И ДВЕТЕ СА "ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАРКЕТИНГ" НА САЩ, ОСВЕН ЧЕ СА НА ПЪТ И ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ !
ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ САЩ ИЗЛЕЗЕ ОТ РАМКИТЕ НА НАТО И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ
В 21-ви ВЕК НА ФРОНТОВА ЛИНИЯ И В ЛАБИРИНТ БЕЗ ИЗХОД !
НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ В 21-ви ВЕК В ДЪРЖАВАТА СИ ТАНКОВЕ И ВОЙНИЦИ ОТ КОРПУСА ЗА БЪРЗО РЕАГИРАНЕ НА САЩ, КОИТО НЕ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !
НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ЗАЛОЖНИК НА ИЗМИСЛЕН "ВРАЖЕСКИ ФРОНТ", ПОРОЧНИ ЧУЖДИ МЕТОДИ ЗА "НАСЪСКВАНЕ" НА ЕДНА ДЪРЖАВА СРЕЩУ ДРУГА И НА АМЕРИКАНСКИЯ "INTERMARIUM" (ДЪРЖАВА МЕЖДУ МОРЕТАТА) НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЧЕРНО МОРЕ ПОД ФОРМАТА НА ЗАБЛУДА ЗА НЕПРЕКЪСНАТО "ПРОВЕЖДАНЕ НА УЧЕНИЯ" !
ВОЛЯТА НА 90 % ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е "МАСКИРАНОТО НАТО-САЩ" И ПРИЛЕЖАЩАТА МУ "МАСОВКА" ОТ НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ, ДА НЕ УВЕЛИЧАВАТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ, А ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ВЪЗПРИЕМАТ ФОРМАТА НА "НЕКОРЕКТНО ПОДЧИНЕНИЕ" !
БРУТАЛНАТА АГРЕСИЯ НА САЩ, НАРИЧАНА ОЩЕ ТЕХНИЯ
"ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАРКЕТИНГ" НЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТКРИТО "ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ" за стремежа на американските стратези към постоянното разпалване на военни конфликти по света...Те пропускат ИНФОРМАЦИЯТА за "официалната" стойност на дълга на СА Щ, който е надминал $ 19 трлн. долара, което е 110 % от БВП на държавата, както и ИНФОРМАЦИЯТА за реалният дълг на Съединените щати, който е космически и неизплатим и е общо $ 37 трлн. долара. Изводът се налага от само себе си, че щатите са на път да инициират нова глобална война, за да се спасят и започнаха да прилагат "завоалирани действия" , които наричат "ПРЕВАНТИВНО-МИРОТВОРЧЕСКИ" операции в Европа, Всичко това недвусмислено подсказва, че С А Щ със сегашната си външна политика ни вкарват в зловещ сценарий за война, защото не могат по друг начин да отвоюват своето икономическо оцеляване ! Връх на цинизма са и твърденията на Джордж Фридман, че " В Европа ще има войни, ...европейците ще умират във войните. Няма да са разбира се 100 000 000 убити, както през последната война, но идеята за "ЕВРОПЕЙСКА ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ", струва ми се ще доведе Европа до война. Само по себе си това изказване трябва да даде ясна представа на българите, че и НАТО и ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НЕ СА НАШИТЕ ТОЧНИ ПАРТНЬОРИ, НИТО ВЪВ ВОЕННО-СТРАТЕГИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ, НИТО В ИКОНОМИЧЕСКО !
СВЕТЪТ ВЕЧЕ НИТО Е СЛЯП, НИТО Е ГЛУХ, НИТО Е В ДЕМЕНЦИЯ, ЗА ДА НЕ РАЗБИРА "ХОДОВЕТЕ" НА САЩ, ПОД ЧАДЪРА НА АЛИАНСА !
ЕГОИСТИЧНОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ, СВЪРЗАНИ С УКРАИНСКИЯ ХОЛДИНГ "БУРИЗМА", НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ И СУВЕРЕНИТЕТ НА ДЪРЖАВАТА, БЕШЕ ПРИЧИНАТА ЗА РАЗПАЛВАНЕТО НА ВОЕННИЯ КОНФЛИКТ В УКРАЙНА, А СИНЪТ НА ДЖО БЪЙДЪН (вече покойник), СЕ ПОЯВИ КАТО ГЛАВЕН ЮРИСТ ВЪВ ФИРМАТА !
ЗАЩО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СЕ ОКАЗАХА ЗАЛОЖНИЦИ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ ?
НЯМА ВЕЧЕ ЗДРАВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ Е НАЯСНО, ЧЕ ТОВА Е МАЩАБЕН ЗЛОВЕЩ ПРОЕКТ, КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО Е ОРГАНИЗИРАН И ВМЕСТО ДА НИ ВЪВЕЖДАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ, КОЛКО Е ОПАСНА РУСИЯ И КАК ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ НИ НАПАДНЕ, ВРЕМЕ Е ТРИБУНАЛА ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРЕСТЪПНИТЕ ИНЖЕНЕРИ НА "ОРГАНИЗИРАНОТО ВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ", КОЕТО Е ЧИСТА НАСИЛСТВЕНА КОНСПИРАЦИЯ, СЪПРОВОДЕНА ОТ КРАЖБИ, НАСИЛИЯ И УБИЙСТВА, В ДЪНОТО НА КОЯТО СТОЯТ ТУРЦИЯ И САЩ !
БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В "ЧЕРНОМОРСКАТА ФЛОТИЛИЯ" НА НАТО СРЕЩУ РУСИЯ, КОЕТО Е ЕДНА ВЪРХОВНА НЕБЛАГОДАРНОСТ, НЕПРЕМЕРЕН РИСК И ПОЛИТИЧЕСКО КЪСОГЛЕДСТВО, С ОГЛЕД ИСТОРИЧЕСКАТА НИ ОБВЪРЗАНОСТ С ТАЗИ СТРАНА И НЕЙНИЯТ НАРОД !
СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ И КРИЕ РИСКОВЕ ЗА
ВЪВЕЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ПОЗНАТИТЕ НИ ВЕЧЕ КАСАПНИЦИ НА САЩ !
ПРЕДИЗВИКАТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК Е СЪЩО СЕРИОЗЕН ПОВОД ДА ПРИПОМНИМ, ЧЕ: -
АМЕРИКАНСКИЯТ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОСЛАНИЦИ СА НА ДИПЛОМАТИЧЕСКА СЛУЖБА В ДЪРЖАВАТА НИ, ПРИ СТРОГО РАЗПИСАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ПРАВИЛА, РЕГЛАМЕНТИРАЩИ ТЕХНИТЕ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, КОИТО НЕ ГИ ПРИПОЗНАВАТ ЗА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ! ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ СЕГАШНИТЕ БЪЛГАРСКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДОПУСКАТ ТОВА ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ДЪРЖАВАТА НИ. СЕГАШНИЯТ ПОСЛАНИК НА САЩ ОТКРИТО ЗАЯВИ, ЧЕ ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ БОРИ С ТЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО СА ПРИВЪРЗАНИ КЪМ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД, КАТО ОПРЕДЕЛЯ ТАЗИ ОБИЧ ЗА "ВРЕДНА РУСКА КОНСПИРАЦИЯ И ПРОПАГАНДА", БЕЗ ДА СЕ НАПЪВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИТЕ КЪМ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД НЕ СЕ НАСАЖДА ОТ НИКОГО, ТЯ Е НАШ ИЗБОР И ПРАВО И Е ИЗВЪН КОНТРОЛА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, КАПРИЗИТЕ НА КОЯТО И ДА БИЛО ДЪРЖАВА И СЛОВОБЛУДСТВОТО НА ПРАЗНОГЛАВИ БЪЛГАРИ !
На днешно време в страните от НАТО/Евросъюза, се е утвърдила практика, понятието ксенофобия да се употребява във връзка с цигани, евреи, американци и хомосексуалисти. Но, раздухването на омраза към руснаците, се смята за хуманизъм и демократичност ! Характерно е за всички ксенофобии, че те биват подклаждани и култивирани, с цел манипулиране на масите, в интерес на една клика. Русофобията е сродна на славянофобията и е основана на широк спектър от негативни предубеждения и клишета към Русия, руския народ и руската култура !
В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗАЯВЯВАМ ТВЪРДОТО СИ МНЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА КАТЕГОРИЧНОТО ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО !

Гост

#569

2016-06-02 23:54

nezabavno izlizane ot nato i es

Гост

#570

2016-06-03 01:44

България няма никаква работа в ЕС и НАТО!!!!! Час по-скоро трябва да напусне агресивния и терористичен пакт НАТО и диктаторския ЕС!!!!!

Гост

#571

2016-06-03 10:49

Аз съм славянини и пиша на кирилица и искам да бъда приятел със всички които правят това!

Гост

#572

2016-06-03 11:28

Ако детето в училище не покрива нормативите -получава слаби резултати ...нашите политици дори 2 не заслужават-корумпирани и продали се ,превърналисе в чужди васали и слуги.безгръбначни,долни мизерни влечуги

Гост

#573

2016-06-03 11:30

Ако детето в училище не покрива нормативите -получава слаби резултати ...нашите политици дори 2 не заслужават-корумпирани и продали се ,превърналисе в чужди васали и слуги.

Текстът мие с неподходящо съдържание.

Навярно нечии език е по-благосклонен и способен да изрази горчивата истина с по-меки думи

 


Гост

#574

2016-06-03 14:17

България трябва по-скоро да излезе от ЕС!
Работих извън Родината,не го пожелавам на никого-оставих своите родители,а отидох чужди да гледам.Чужди лайна и дупета чистех.Родителите ми ги няма вече,нито аз съм млада.Българи,не напускайте България и родителите си!Не за това са ви раждали и галили ...От ЕС и НАТО нищо хубаво не сме получили,нито ще получим.Дори напротив-ще ни унищожат.И предателите в ГЕРБ,всички в политиката са нарочно поставени .Излизане от ЕС!

Гост

#575

2016-06-03 15:48

България да бъде суверенна държава!