За подобряване на достъпността и намаляване на рисковете за пешеходците в центъра на София - райони Триадица и Средец

Към всички граждани на райони Триадица и Средец в София - моля подкрепете предложението ни до районните администрации. Контейнерите за боклук не трябва да стоят на пътя на децата, хората ползващи инвалидни колички, незрящите, майките с колички и изобщо - всички пешеходци. Това е недопустимо от гледна точка на безопасност, както и противоречи на ЗУТ, Закона за хора с увреждания и множество стратегии, визии и други документи на Столична община:

problem2.jpg

В такова състояние са множество кръстовища, най-вече в централната част на София. За начало предлагаме изграждането на джобове за контейнерите на 18 кръстовища в район Триадица и район Средец, където този проблем е най-голям.

Пълният текст на предложението е достъпен на адрес: https://drive.google.com/open?id=1fL6QVENNSZMwr36UhH_52x_bpqDr4rYd

Благодарим Ви за подкрепата - това е един от хилядите проблеми на София, които трябва да решим един по един. Работим по този казус от лятото на 2020 г. като сме подавали сигнали и сме комуникирали с районните администрации многократно. Надяваме се с подкрепата на множество граждани районните администрации най-сетне да предприемат действия.    


Борислав Милоев / Местна Гражданска Инициатива “Достъпни Триадица и Средец”    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Борислав Милоев / Местна Гражданска Инициатива “Достъпни Триадица и Средец” да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...