ОСТАВКА на шефа на ДНСК! Стига чадъри като "Алепу" и "Артекс"

phpzat5pu_559x345.jpg

Изисква се особена наглост и чувство за безнаказаност, за да наречеш строежа на снимката "подпорна стена".

Изисква се особена арогантност в национален ефир да заявиш, че асансьорните шахти към "подпорната стена" всъщност "увеличават здравината на конструкцията".

Изисква се особено безочие, за да си началник на Дирекция "Национален Строителен Контрол" - да отговаряш за контрола на строителството на всички големи обекти в държавата и безцеремонно да си опънал чадър над беззаконието и обезобразяването на природата, и градската среда в България.

Местност "Алепу" е защитена местност, част от "Натура 2000", обхваща блато, две езера, пясъчни дюни. Там няма място за хотели, нито за подпорни стени със стаи и асансьорни шахти.

И тези, които го позволяват и не го санкционират, трябва да понесат своята отговорност.

Затова:

1. Настояваме за ОСТАВКА на арх. Иван Несторов - началник на Дирекция "Национален Строителен Контрол"!

2. Настояваме за премахване на строежа и ревизия на строителните му документи!

3. Настояваме за проверка на всички проекти, над които е опънат чадър от настоящото ръководство на ДНСК и от това управление: по отношение на защитена местност "Алепу" и българското Черноморие, по отношение на "Златен век" в столичния квартал Лозенец, по отношение на поправката "Артекс" и апартаментгейт, където все още липсва заповед за окончателно спиране на строителството. По отношение на липсата на контрол относно строежи първа до трета категория в столицата и в цялата страна.


/Посочете още конкретни примери на безобразни строежи, опънат чадър или несвършена работа от страна на ДНСК в коментарите. Да предадем на властта пълен списък с безобразията им/

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Войслав Тодоров да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...