ПОДПИСКА в подкрепа на DIVA ZONE - танцовото училище за деца, тийнейджъри и пораснали на DIVA BALLET

20200602_200717.jpg

Скъпи приятели на DIVA ZONE,

С огромно разочарование Ви споделяме че, DIVA ZONE ПРИНУДИТЕЛНО ПРЕУСТАНОВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ в Културен Институт „Красно Село“!

Съобщаваме Ви, че Община „Красно село“ еднолично и несправедливо реши да прекрати договора ни с искане в 7 (седем) дневен срок да освободим нашите зали в Културен Институт „Красно Село“.

Накратко да Ви въведем в тази история с нежелан и изненадващ край:

Възпрепятствани от форсмажорните обстоятелства, създали се от пандемичната ситуация през 2020 година, ние като наематели внасяхме договорените наеми с Общината със известни закъснения и затруднения. Въпреки изключително тежките и трудни условия за всички ни в момента, след многократно затваряне на спортните и танцови зали по време на извънредните ситуации и респективно поставени в невъзможност да извършваме дейността си, ние останахме коректни независимо какво и колко ни струваше и се наложи да покриваме наемите си към Общината, забележете - чрез лични заеми от приятели - и за периодите, в които залите бяха официално затворени и нямаха право да функционират, както съответно не бяха в състояние да реализират никакви приходи от дейността.

В същото време многократно търсихме диалог и правихме опити за среща с представители на Община „Красно село“, включително и с настоящия кмет в лицето на г-жа Станиславова, с цел договаряне на конструктивни решение в подкрепа на това да съхраним съществуването на дейността ни. За съжаление, до момента не получихме обратна връзка от съответната институция, въпреки доказаната през годините ангажираност към развитието на децата и талантите в Община „Красно село“.

Накратко - ако Вие като наш ученик, родител на наш ученик, клиент, фен или просто приятел, който ни познава и смята, че правим готини неща, които носят стойност и одухотворение на децата и възрастните, ТИ, ако ни познаваш като хора и личности, които вдъхновяват и имат красива мисия, застават и се борят смело зад каузи, то моля остави ТВОЯ подпис в подкрепа на нашата мисия да запазим залите си и това място, което така силно обичаме!

Благодаря Ви с цялото си сърце!

ПС: За времето, в което залите бяха затворени и не функционираха по разбираеми причини, ние като културно-артистична организация и в качеството си на наемател на общински помещения, не получихме нито право на отстъпка, нито опрощаване или дори възможност за предоговаряне на дължимите наеми за периода на нефункциониране на залите.

С подписването си упълномощавам DIVA ZONE да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.