ПОДПИСКА в подкрепа на DIVA ZONE - танцовото училище за деца, тийнейджъри и пораснали на DIVA BALLET

20200602_200717.jpg

 

Скъпи приятели на DIVA ZONE,

С огромно разочарование Ви споделяме че, DIVA ZONE ПРИНУДИТЕЛНО ПРЕУСТАНОВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ в Културен Институт „Красно Село“!

Съобщаваме Ви, че Община „Красно село“ еднолично и несправедливо реши да прекрати договора ни с искане в 7 (седем) дневен срок да освободим нашите зали в Културен Институт „Красно Село“.

 

Накратко да Ви въведем в тази история с нежелан и изненадващ край:

Възпрепятствани от форсмажорните обстоятелства, създали се от пандемичната ситуация през 2020 година, ние като наематели внасяхме договорените наеми с Общината със известни закъснения и затруднения. Въпреки изключително тежките и трудни условия за всички ни в момента, след многократно затваряне на спортните и танцови зали по време на извънредните ситуации и респективно поставени в невъзможност да извършваме дейността си, ние останахме коректни независимо какво и колко ни струваше и се наложи да покриваме наемите си към Общината, забележете - чрез лични заеми от приятели - и за периодите, в които залите бяха официално затворени и нямаха право да функционират, както съответно не бяха в състояние да реализират никакви приходи от дейността. 

В същото време многократно търсихме диалог и правихме опити за среща с представители на Община „Красно село“, включително и с настоящия кмет в лицето на г-жа Станиславова, с цел договаряне на конструктивни решение в подкрепа на това да съхраним съществуването на дейността ни. За съжаление, до момента не получихме обратна връзка от съответната институция, въпреки доказаната през годините ангажираност към развитието на децата и талантите в Община „Красно село“.

Накратко - ако Вие като наш ученик, родител на наш ученик, клиент, фен или просто приятел, който ни познава и смята, че правим готини неща, които носят стойност и одухотворение на децата и възрастните, ТИ, ако ни познаваш като хора и личности, които вдъхновяват и имат красива мисия, застават и се борят смело зад каузи, то моля остави ТВОЯ подпис в подкрепа на нашата мисия да запазим залите си и това място, което така силно обичаме!

Благодаря Ви с цялото си сърце!

ПС: За времето, в което залите бяха затворени и не функционираха по разбираеми причини, ние като културно-артистична организация и в качеството си на наемател на общински помещения, не получихме нито право на отстъпка, нито опрощаване или дори възможност за предоговаряне на дължимите наеми за периода на нефункциониране на залите.

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам DIVA ZONE да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...