Да бъде отворен магазин "Па-па" в Стара Загора или да се затворят всички нехранителни щандове в Била, Кауфланд, Лидъл и др.

Уважаеми съграждани, преди 2 дни РЗИ Стара Загора затвори по безумен начин магазин за бебешки и детски храни, консумативи за тях и дрешки, с обяснение заповедта на министъра на здравеопазването. На 19.12.2020 след общото недоволство изразено по фуйсбук групите и подготовката на протест в понеделник в 10.00 пред РЗИ, се събрали и решили да отворят само щанда за хранителни продукти, а другите щандове да бъдат затворени. Въпросът ми е: "Защо да може да си купим памперси от Била, която е в същата сграда, дрешки от Лидъл и играчки от Кауфланд, а да не можем от този магазин? За нас това е геноцид срещу българския бизнес в подкрепа на чуждия. Подготвяме организация за протест и връчване на подписка относно нашите искания, а те са - адекватни мерки спрямо българските търговци и отваряне на детски магазин "Па-па". Моля, споделяйте тази петиция да съберем максимално много подписи. Благодаря!


СНЦ "Истината за Стара Загора" - Янко Янков    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам СНЦ "Истината за Стара Загора" - Янко Янков да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...