Да бъде отворен магазин "Па-па" в Стара Загора или да се затворят всички нехранителни щандове в Била, Кауфланд, Лидъл и др.

Уважаеми съграждани, преди 2 дни РЗИ Стара Загора затвори по безумен начин магазин за бебешки и детски храни, консумативи за тях и дрешки, с обяснение заповедта на министъра на здравеопазването. На 19.12.2020 след общото недоволство изразено по фуйсбук групите и подготовката на протест в понеделник в 10.00 пред РЗИ, се събрали и решили да отворят само щанда за хранителни продукти, а другите щандове да бъдат затворени. Въпросът ми е: "Защо да може да си купим памперси от Била, която е в същата сграда, дрешки от Лидъл и играчки от Кауфланд, а да не можем от този магазин? За нас това е геноцид срещу българския бизнес в подкрепа на чуждия. Подготвяме организация за протест и връчване на подписка относно нашите искания, а те са - адекватни мерки спрямо българските търговци и отваряне на детски магазин "Па-па". Моля, споделяйте тази петиция да съберем максимално много подписи. Благодаря!

СНЦ "Истината за Стара Загора" - Янко Янков    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам СНЦ "Истината за Стара Загора" - Янко Янков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.