Учениците нa ЧПГДН "СофтУни Светлина " да продължат в присъствена форма и след 18.02.2021г. заради малката си обща численост!

ДО МОН        УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР К.ВЪЛЧЕВ,               ДО МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР ПРОФ. АНГЕЛОВ     ОТВОРЕНО ПИСМО   ОТ РОДИТЕЛИ НА УЧЕНИЦИ В ЧПГКН СОФТУНИ СВЕТЛИНА- гр.София   относно-Присъствено обучение и след 18.02.2021 г на учениците от гимназията.     Уважаеми Господа Министри, Ние като родители на ученици в ЧПГДН “Софтуни Светлина” настояваме нашите деца да продължат да учат присъствено и след 18.02.2021 г, а не да преминат дистанционно. Нашите мотиви затова са следните; В училището има общо 220 ученици- 8,9,10 клас. Няма 11 и 12 клас, нито по малките випуски. Сградата е голяма и се стопанисва само от нас. Има достатъчно стаи и кабинети. Спазват се всички предписания на РЗИ и Министрство на здравеопазването - маски, дезинфекция, посока на  движение , дистанция (децата са по 20 в клас и са през двама на чиновете. Разстоянието е повече от 1,5м.             Нашето училище е професионално по компютърни науки. Въпреки големите усилия на преподавателите , онлайн обучението не може да замени присъственото - общуване с преподавателя, сьученици, добро овладяване на материала и не на последно място необходимата практика, която е заложена в програмата. “Софтуни Светлина” е частна гимназия и ние родителите плащаме не малко пари за по - доброто образование на нашите деца и смятаме , че онлайн обучението е недостатъчно.             Настояваме учениците от 8,9,10 клас - общо 220 на брой да учат присъствено , а не ДО, с оглед причините посочени по - горе.             С това си искане по никакъв начин няма да нарушим изискването да няма струпване на деца на едно място. Общата бройка от 220 ученика за цялото училище е в пъти по-малка от бройката която е в другите училища където учат едновременно 6 випуска, което средно прави най-малко 800 ученика.   08.02.2021г. Гр. София

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ралица Иванова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...